SESTAVA KOLA - 15.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 27.03.2022

0
Výběr sestavy kola

-----------------------------------------

František Sleczka (Slovan Ostrava)

Navzdory dvěma inkasovaným brankám předvedl skvělý výkon a až do nastavení držel šance svého týmu na bodový zisk. Uznání získal i od soupeřů z Vřesiny.

Ondřej Pytlík (Stará Bělá)

Zkušený zadák Staré Bělé dělal obtíže hoštickým protihráčům a nedovolil jim dostávat se do zakončení. K vítězství svého týmu přispěl i jedním gólem. 

Pavel Ferenz (Kravaře)

Další zkušený mazák v sestavě kola. Proti Štěpánkovicím působil sebejistě a neumožnil prostupnost protihráčů. Velmi agilní, nevynechal jediný souboj a spoustu toho naběhal.

Daniel Fekete (Ludgeřovice)

Ludgeřovický univerzál přispěl k devastaci nováčka ze Zlatníků. Sám se jednou zapsal do střelecké listiny a u dalšího gólu asistoval.

Antonín Hruzík (Vřesina)

Vřesinský tahoun byl autorem důležité vyrovnávající trefy, díky které nastartoval svůj tým k větší aktivitě. Svou pracovitostí a přehledem byl u zárodku většiny šancí Vřesiny.

David Kotík (Bolatice)

Urostlý středopolař zajistil jedinou trefu v zápase a přispěl k vítězství svého týmu. Sám byl u zrodu pohledné akce, kterou ve finále zakončil pěknou brankou.

Štěpán Kania (Kozmice)

Jednoznačně muž zápasu nedělního střetnutí mezi Kozmicemi a Hradcem. Sám se podepsal pod všechny tři góly svého týmu a notně přispěl k bodovému zisku.

Karel Adamec (Ludgeřovice)

Ludgeřovický krajní záložník si svou pílí a neúnavnou pracovitostí vysloužil místo v základní sestavě. Svou důvěru trenérům splácí důležitými asistencemi u branek. Proti Zlatníkům nezištně připravil spoluhráči gól na zlatém podnose.

Jakub Vidiševský (Stará Bělá)

Ostravský kanonýr zajistil obrat skóre svého týmu v zápase v Malých Hošticích. Sám přispěl k vítězství dvěma přesnými zásahy, přičemž druhý gól byl výstavní.

Filip Labuda (Štěpánkovice)

Někdejší nejlepší střelec třetí ligy posilnil trápící se Štěpánkovice a jeho přítomnost byla na hřišti znát. Pocítil to i vedoucí celek soutěže, kterému Labuda vsítil nádherný gól z trestňáku. 

David Zbořil (Ludgeřovice)

Kanonýr soutěže se v úvodním jarním kole zase rozstřílel, tentokrát to čtyřmi zásahy odnesly oslabené Zlatníky. 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.03.2022 06:37 do 30.03.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.