SESTAVA KOLA - 14.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 27.03.2022

0

Sestava úvodního jarního kola Okresního přeboru je venku! Hlasujte pro svého favorita a můžete se těšit na rozhovor s hráčem, který dostane nejvíce hlasů. Sdílejte sestavu kola mezi své kamarády, rodinu, spoluhráče, protihráče nebo třeba přátele na facebooku, ať Váš hráč má jistou výhru!

V brance máme původním povoláním stopera, takže Jindřich Zamazal z Peče se zase nemusel stahovat moc daleko a pomohl svým výkonem ke třem bodům. Do obrany jsme nominovali Vratislava Labuťe ze Stráže, který vstřelil dvě branky, Františka Smejkala z Peče a Michala Veitha z Číměře. Záložní řadu tvoří autor dvou branek Martin Podsclan ze Stráže, Petr Marhoun ze Slavonic s bilancí 2+1 a spoustou odvedené práce v útočné fázi slavonické hry, Jakub Kaiseršot z Číměře a Zdeněk Vaníček z Popelína, který vstřelil vítěznou branku proti Kunžaku. Útok snů je složen z Davida Hanzala ze Strmilova, autora hattricku Matouše Nikrmajera ze Slavonice a zkušeného Evžena Voháka z Novosedel, který vstřelil dvě branky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.03.2022 22:54 do 30.03.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.