Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Divize C, 2021-2022

Datum kola: 26.11.2021

0

I Divize C má svou sestavu podzimu! Vybrali jsme do ní zajímavá jména, se kterými, věříme, že bychom obstáli ve většině zápasů této fotbalové úrovně. Hlasováním zvolíte hráče podzimu. Hlasovat můžete do 31. ledna 2022!

BRANKÁŘ:

Radim Straka (Benátky) - Benátský brankář nastoupil do všech podzimních utkáních a obdržel pouhých 14 branek. Jeho čísla tedy hovoří jasně - méně než 1 gól na zápas.

 

OBRANA:

Lukáš Zelenka (Hlinsko) - Produktivní defenzivní hráč, zo je Lukáš Zelenka. Na svém kontě má kromě páté nejlepší obrany soutěže také 4 branky.

Ondřej Štěpánek (V. Hamry) - Jeden z bloků obrany Velkých Hamrů, která v soutěži působí jistě a po podzimu jí náleží třetí pozice. Ondřej vsítil jednu branku.

Josef Stránský (V. Mýto) - Člen nejlepší obrany soutěže nesmí v sestavě podzimu chybět. Josef navíc dvakrát skóroval a obdržel pouze jedinou žlutou kartu.

František Hakl (Kolín) - Kolín je na čele tabulky a vzadu se může spolehnout právě i na Františka Hakla, který naskočil do všech utkání podzimu.

 

ZÁLOHA:

Jan Hannich (Čáslav) - Panečku, to jsou centry! To si pak mohou spoluhráči s chutí zastřílet, když jim na kopačkách přistávají tak precizní míče, jako od Jana. Ten navíc sám přidal 4 branky.

Daniel Marek (Kosmonosy) - Za Kosmonosy třikrát skóroval, ale jeho doménou je spíše tvorba hry a rozdávání míčů. Odehrál spousty minut.

Tomáš Přibyl (Libiš) - Kdyby bylo možné jej vložit spíše do útoku, tak to uděláme. Ale tento rychlonohý ofenzivní hráč si s krajem zálohy jistě poradí. Na podzim vsítil 7 branek.

 

ÚTOK:

Tomáš Kabourek (Letohrad) - Útočník desátého Letohradu celkem jedenáctkrát skóroval a je minimálně trestaným hráčem. Do sestavy jistě patří.

Patrik Žitka (V. Hamry) - Se 14 góly nastřílel jednu třetinu branek Hamrů a s právem se tak objevuje i v naší sestavě.

Jiří Sodoma (Kolín) - Nejlepší střelec soutěže, i prvního celku tabulky. Kolín se rve v V. Mýtem o postup a tento ostrostřelec je jejich obrovská zbraň.

 

V galerii si můžete prohlédnout zajímavé snímky z podzimní části sezóny. Všem fotografům, kteří nám fotografie zasílají, mnohokrát děkujeme!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.12.2021 22:28 do 31.01.2022 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.