Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Divize A, 2021-2022

Datum kola: 26.11.2021

0

Divize A zná také svou sestavu podzimu, kterou jsme se pokusili poskládat tak, aby v ní bylo zastoupení z co nejvíce celků. Některé pozice možná hráčům úplně nesednou, ale věříme, že by si s tím na hřišti poradili. Sestavy bychom totiž pohli poskládat klidně dvě, nebo tři. Kdo se nedostal do sestavy teď, může se do ní dostat třeba na jaře.

BRANKÁŘ:

Jaroslav Rojík (Přeštice) - Z 12 odehraných zápasů má velkmi dobrou bilanci pouze 9 obdržených branek. I o něj se může nejlepší tým soutěže opřít při boji o postup.

 

OBRANA:

Ondra Vinkler (Petřín) - Stoperskou trojici začínáme plzeňským mladíkem. Ten se krom velmi dobré defenzivní činnosti může pochlubit třemi brankami.

Jiří Kladrubský (Č. Budějovice B) - Jeden z nejzkušenějších hráčů soutěže. Poslední zápasy sice vynechal, ale jinak je to hlavní opora zadních řad jihočeského celku a příkladný hráč pro mladší spoluhráče.

Michal Růžička (Mýto) - Ač je Mýto až na deváté pozici, může se pyšnit čtvrtou nejlepší obranou soutěže. K tomu přispívá i Michal.

 

ZÁLOHA:

Roman Popovič (Mar. Lázně) - Mladý křídelník táhne Mariánky svými skvělými výkony a spoluhráče hodně převyšuje. Navíc nastřílel 9 branek!

Lukáš Mudra (Přeštice) - Těžký výběr mezi záložníky Přeštic vyhrál Lukáš. Nasázel 8 branek, nebojí se do míče opřít a dávat branky i z delších vzdáleností.

Lukáš Roubal (Doubravka) - Nasázel stejný počet branek jako předchozí Lukáš, jen obdržel 6 žlutých branek, o dvě více než Mudra. Hlava nahoře a zkušenosti je to, čím je silný.

Jan Zajíček (Klatovy) - Výběr ze dvou klatovských hráčů byl jak hod mincí... Nakonec nad Preslem vyhrál "Zajda". Oba mají na pažbě devět zářezů.

Jindřich Kadula (Katovice) - Podhrotovový záložník/útočník zaznamenal na podzim 11 branek. Tady nebylo o čem.

 

ÚTOK:

Zbyněk Musiol (Lom) - Zde to bylo jasné. Nikdo nenastřílel více branek (14) a o jeho místě v sestavě bylo rozhodnuto snad jakoo o prvním.

Filip Vaněk (Soběslav) - Soběslav je v dolní polovině tabulky na 11. příčce a nebýt jedenáctigólového Vaňka, hrajícího s číslem 11, možná by Soběslav byla ještě níže.

 

V galerii se můžete podívat na vybrané podzimní snímky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.11.2021 11:11 do 31.01.2022 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.