Platan SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 17.11.2021

0

Podzim 2021 je už historie. Na čele je Malše Roudné B, které na jaře bude pronásledovat čtveřice vlčáků Zlatá Koruna, Kamenný Újezd, Dolní Dvořiště a Hrdějovice. Těžké jaro čeká Dříteň, Chvalšiny a Loučovice. Nejlepším střelcem podzimu se stal Aleš Prokop z Kamenného Újezda. Nejvíce branek vstřelila rezerva Malše Roudné B a nejméně jich inkasoval Kamenný Újezd. Jak vypadá ideální jedenáctka tohoto podzimu?

Brankář

Miroslav Jirkal (Dolní Dvořiště) - Veliká letní posila z Olešníka vyřešila po letech problém Dolního Dvořiště na brankářském postu. Miroslav Jirkal v každém zápase předváděl svou kvalitu a vyspělost z vyšší soutěže.

náhradnící: Jan Budín (Boršov nad Vltavou), Jakub Dudák (Kamenný Újezd)

Obrana
Jakub Wágner (Zlatá Koruna) - Moderní ofenzivní a dozadu spolehlivý obránce. Během podzimu předváděl výtečné výkony a vstřelil v nich i tři branky.
Přemysl Kukačka (Hrdějovice) - Kapitán, lídr, persona v defenzivě Hrdějovic. Bez něj si lze sestavu Hrdějovic jen těžko představit. K výborným stabilním výkonům přidal Přemysl Kukačka i jednu branku.
Roberto Jinšík (Malše Roudné B) - Jistota v zadních řadách aktuálního lídra. Roberto Jinšík držel defenzivu rezervy Malše Roudné, která se jeho výborné výkony mohla stabilně spolehnout.
náhradníci - Jiří Komberec (Kamenný Újezd), Daniel Průdek (Kamenný Újezd), Tomáš Weinhard (Zlatá Koruna), Marek Hami (Dolní Dvořiště)

Záloha
Lukáš Wohlgemuth (Malše Roudné B) - Tahoun týmu, letos vstřelil devět branek a znovu byl rozdílovým hráčem lídra soutěže. 
Jan Šebelka (Zlatá Koruna) - Devět branek zdobí lídra Zlaté Koruny po podzimu. K tomu přidal spoustu nadstavby, která vystřelila Zlatou Korunu do boje o postup.
Petr Dvořák (Kamenný Újezd) - Ofenzivní šikula, který trápil všechny soupeře. Jeho jedenáct branek mluví za vše. 
Šimon Štifter (Dolní Dvořiště) - Kapitán Dolní Dvořiště znovu patřil k lídrům týmu, vstřelil devět branek a jistě bude chtít na jaře zabojovat se svým týmem o postup. 
náhradníci: František Persán (Zlatá Koruna), František Benhák (Boršov nad Vltavou), Marek Urazil (Dolní Dvořiště), Michal Postl (Chvalšiny), Milan Račák (Frymburk)

Útok
Miroslav Studnička (Hrdějovice) - Deset branek tentokrát zaznamenal tradiční střelec Hrdějovic. Je na něho spolehnutí a i díky němu jsou Hrdějovice po letech v horní polovině tabulky.
Dominik Fuciman (Zlatá Koruna) - Jedenáct branek zaznamenala ofenzivní stálice Zlaté Koruny. Tým na jeho střelecké schopnosti spoléhá. 
Aleš Prokop (Kamenný Újezd) - Nejlepší střelec soutěže. Vstřelil patnáct branek a další jistě přidí i na jaře.
náhradníci: David Reindl (Sedlec), Miroslav Pavel (Hrdějovice), František Podlaha (Malše Roudné B), Jan Šisler (Frymburk)







Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.11.2021 13:17 do 31.01.2022 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.