Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022

Datum kola: 17.11.2021

0

Přinášíme vám sestavu těch absolutně nejlepších hráčů, kteří se nám letos představili na trávnících v rámci 1.B třídy. Je tu SESTAVA PODZIMU! Navíc vám přinášíme souhrn těch nejlepších fotek, které se na podzim v soutěži urodily. Tak na ně mrkněte.

O kvalitách Petra Přibyse svědčí samotný fakt, že si připisuje starty také v áčku Královského Poříčí. Jednoznačná opora a jistota mezi třemi tyčemi. Honza Žuk, který má za sebou necelé dva roky velkého fotbalu, podával skvělé výkony v dresu Lipové a těžko byste v 1.B třídě hledali lepšího levého obránce. Habartovu, ani Hazlovu se nedaří tak, jak by si obě mužstva přála, oba se nicméně mohou spolehnout na kvalitu v defenzivě, kterou disponují Pavel Formánek, resp. Honza Vališ. Formánek musel dokonce nastoupit i v brance a svému týmu vychytal vítězství, jde spoluhráčům skvělým příkladem. Vališ si skvěle plní své defenzivní činnosti a alespoň trochu tak bere práci Buřičovi, trenérovi a brankáři Hazlova. Jirka Hanzlíček je i ve svých 52 letech skvělým krajním obráncem a spoluhráči z Chyše se mohou pouze modlit, aby byli v jeho věku stejně tak kvalitními fotbalisty. Ještě o rok starší je Zbyněk Repík, záložník z řad Bukovan, týmový a skvělý fotbalista a jeden z mnoha důkazů, že věk je pouze číslo. Jarda Hofman je chloubou sedleckého mužstva, jeho šikovnost, přehled a kreativita baví diváky v každém utkání, ke kterému záložník Sedlece nastoupí. Baník Sokolov míří za postupem a ač samozřejmě nemá nic jistého, Jakub Rustler a Martin Fojtík se starají o správný směr, kterým mužstvo k mistrovskému titulu směřuje. Petr Hyka je garantovanou kvalitou v útoku ašské Jiskry a i když se mužstvu někdy nedaří dle představ, dokáže Hyka díky svým schopnostem sám rozhodnout o výhře. Posledním borcem v základní jedenáctce je Lukáš Bátovský! Žandovský útočník vstřelil hned třetinu branek svého týmu. Střelecky jej táhnul hlavně v začátku sezóny, kdy jeho góly znamenali důležité body. K jedenácti brankám přidal ještě minimálně pět nebo šest asistencí. Příkladná ale byla především jeho práce směrem dozadu, kdy i z pozice útočníka se aktivně podílel na bránění. O jeho důležitosti pro tým svědčí i počet odehraných minut. V této statistice patří mezi nejlepší v klubu i v celé soutěži.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2021 18:15 do 31.01.2022 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.