Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022

Datum kola: 17.11.2021

0

Přinášíme vám sestavu těch absolutně nejlepších hráčů, kteří se nám letos představili na trávnících v rámci 1.A třídy. Je tu SESTAVA PODZIMU! Navíc vám přinášíme souhrn těch nejlepších fotek, které se na podzim v soutěži urodily. Tak na ně mrkněte.

Tomáš Novák sice dostal v utkání s Chebem červenou kartu za zákrok, na který je upozorňován v jednom kuse a pár zápasů si nezahrál, stále se ale jedná o jednoho z nejlepších brankářu v celé 1.A třídě. Trstěnice již třetí rok po sobě kráčí za postupem do Krajského přeboru a ač je cesta ještě dlouhá a jistě bude náročná, především díky jistotě v zádu v podobě Martina Štrupla a obrovské ofenzivní hrozbě v podobě Ferka Labaie mají trstěničtí fotbalisté nakročeno slibně. Robert Vavřina starší je kapitánem Pily, díky svým zkušenostem je jistotou na středu obrany Baníku a je také skvělým vůdcem svého týmu. Hvězdě se letos daří možná více, než sama doufala, má ve svých řadách ale špičkové hráče, především stopera Honzu Beneše, který eliminuje hrozby soupeře a Patrika Lhotského, který je naopak neustále vytváří směrem dopředu. Honza Mucek je mozkem mariánského fotbalu a s kapitánskou páskou skvělým způsobem diriguje hru svého mužstva. Svou jistotu v záložní řadě v podobě kapitána mají také Citice, Josef Krajňák je pro své mužstvo naprosto nepostradatelným fotbalistou, což prokazuje v každém utkání. Kynšperk mnohdy zbytečné klopýtá, stále si ale drží alespoň osmou příčku, na čemž má velký podíl díky svým brankám, asistencím i skvělým výkonům Stanislav Marek. Ostrov se v této sezóně prezentuje velmi kvalitním fotbalem a daří se mu také střílet množství branek, především díky ofenzivní hrozbě, kterou představuje technicky nadstandardně vybavený fotbalista Pavel Veselý. Březové se naopak daří méně, než by si představovala, spolehnout se ovšem mohla na srdcaře Marka Tišla, který, pokud je to nutné, dokáže zahrát naprosto všude. Díky jeho kvalitám si Březová připsala 16 bodů a bude zajímavé sledovat, jak se jí bude dařit právě bez Tišla.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2021 18:12 do 31.01.2022 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.