SESTAVA KOLA - 13.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 07.11.2021

0

Máme za sebou poslední podzimní kolo Okresního přeboru. Nyní Vám přinášíme vybranou 11ku. Naposledy v tomto kalendářním roce hlasujte pro svého favorita zde! 

Ondřej Cihla z Olešníku B/Temelína sice obdržel 9 gólů proti Zlivi, ale hosté ho zařadili mezi hvězdu zápasu, jelikož bez jeho přičinění mohli domácí dostat klidně dalších 9 branek. 

 

V obranné trojce je Martin Leština z Borku, který vzadu dirigoval obranu a velkou měrou přispěl k čistému kontu. Navíc přidal i gól z rozehrané penalty, což mnozí označili za vrchol jeho kariéry. Bohuslav Němec z Borovan nastoupil na pozici defenzivního záložníka a svým výkonem patřil k nejlepším na hřišti. Roman Chýňava obrannou hrou držel ambice Římova na bodový zisk v zápase s Borovanami, který nakonec rozhodla jediná branka. 

 

Do zálohy jsme zařadili Jakuba Slavíka ze Zlivi, který vstřelil další hattrick a stal se po podzimu nejlepším střelcem soutěže. Skvěle se rozehrál Luboš Formánek z Žabovřesk, který nejdříve v minulém kole v posledních minutách zajistil vyrovnání a tentokrát vstřelil 2 góly a přispěl k výhře. Karel Štabrňák z  z Hluboké B vstřelil dva góly Srubci a nastartoval tím obrat. Patrik Šejnoha z Jankova B vstřelil vyrovnávací branku proti Loko B a podílel se na zisku bodu. Jaroslav Machovec z Rudolfova B, vstřelil vyrovnávací branku a přispěl k zisku překvapivých bodů proti Dobré Vodě. 

 

 

V útoku je Tomáš Kučera ze Zlivi, který vstřelil proti Oleškínu B/ Temelínu hattrick a přispěl k demolici. Petr Vazač z Úsilného patří k velkým srdcařům svého týmu. Proti Žabovřeskám vstřelil kontaktní gól, který nakonec nevedl k bodovému zisku. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2021 10:25 do 10.11.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.