Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2021-2022

Datum kola: 17.11.2021

0

Po dlouhé době máme odehranou kompletní půlku sezóny. Za těchto 31 zápasů padlo krásných 437 branek, což je necelých 5 branek na jedno utkání. Nejvíce vstřelených branek má na svém kontě plzeňský Smíchov, úctyhodných 44 gólů. Nejméně obdržených branek mají rovnou dva týmy. Oba týmy jsou z Plzně, první Smíchov a druhý Slovan, oba celky mají po čtrnácti obdržených gólech. Podzimní sezona 2021/2022 je u svého konce a my vám přinášíme jedenáct nejlepších fotbalistů uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Již nyní můžete hlasovat. A zároveň si můžete v galerii prohlédnout zajímavé momentky.

Brankář byl vybrán z druhého celku tabulky, tedy z plzeňského Slovanu a je jím Marek Feiferlík. Brankář, který chyběl pouze u 2 zápasů. Velká opora pro svůj tým, ktrý se na něj mohl vzadu spolehnout. Do sestavy se nevešel Vladimír Bešta ze Smíchova, který odchytal menší počet zápasů a střídal se se svým kolegou. Brankář je bohužel jen jeden.

Do obrany Jakub Černý z plzeňského Smíchova. Velice ofenzivní krajní obránce, rychlá motorová myš, podle některých zdrojů běhal na tom hřišti ještě druhý den. Několik branek připravil, několik jich i sám dal, tím je důkazem poslední zápas v Rakové, které nasázel hattrick. Střední obránce je Ondřej Žák. Spoluhráč Marka Feiferlíka v bráně, vzadu by si měli tedy rozumnět. Chyběl málokterý zápas a kluci ze Slovanu se na něho a Marka v bráně mohli v klidu spolehnout. Dalším a tedy posledním obráncem je Tomáš Václavík z Malesic. Další velice spolehlivý obránce podle jeho spoluhráčů. Myslím si, že obranná zeď je hotová a málokdo přes tento blok projde.

Do obrany mi byl doporučen mladičký Adam Brýla z Chrástu. Borec, který si prošel mládeží Viktorie Plzeň a neztratil se ani mezi dospělými. Běžně ale hraje spíše střed zálohy. Uprostřed bude operovat kapitán Malesic Milan Legát. Obrovská opora, za celý zápas naběhá toho tolik jako málokdo. Nejzkušenější hráč týmu, který promění každou penaltu. Dalším středním záložníkem je Jakub Krčál ze Smíchova. Jakub si prošel týmy jako Vejprnice nebo divizními Rokycany, samozřejmě na Kubovo účtu nechybí ani plzeňská Viktorie. Pro své spoluhráče připravil připravil nespočet brankových příležitostí a sám dal 11 branek. A záložní řadu zkompletuje aktuálně nejlepší střelec soutěže Jakub Pěč z Dýšiný. Kuba má na svém kontě už 16 branek. Velmi rychlý, běhavý a ofenzivní borec. Nejen že on sám branky proměňuje, on je i pro své hráče připraví, například pro Daniela Květoně nebo Jana Soroku, kteří už se do sestavy bohuže nevešli. 

V útoku hráč Touškova Ondřej Karbusický, třetí nejlepší střelec soutěže. Kluci z Touškova se na něj do ofenzívy mohou spolehnout. Dalším je Vladimír Žák z Volduch, který také okupval titul nejlepšího střelce soutěže, ale nakonec byl předskočen. Velká ofenzivní opora Volduch. A jako poslední útočník a člen sestavy podzimuje další mladičký Matěj Maur z Chrástu. Český mládežnický reprezentant futsalu, který hraje nejvyšší futsalovou soutěž v Česku. Chrástu pomáhá velice na útočné polovině. Sám se 10x prosadil a několikrát přípravil gólovku i svým spoluhráčům.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2021 12:00 do 31.01.2022 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.