SESTAVA KOLA - 12.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 31.10.2021

0

Máme za sebou 12.kolo Okresního přeboru, ve kterém padala spousta branek a zařazení do sestavy kola, by si dozajista zasloužilo mnohem více hráčů. Nyní Vám přinášíme vybranou 11ku. Hlasujte pro svého favorita zde! 

V brance je Petr Maxa z Jankova B, který zaskočil v brance na hřišti Nových Hradů. Udržel čisté konto a za stavu 0:1 předvedl důležitý zákrok, kdy chytil gólovku. 

 

V obranné trojce je Jaroslav Zrun ze Zlivi, který udržel s týmem čisté konto proti Srubci a navíc hlavou vstřelil branku na 3:0. Radek Tyrpák z Rudolfova B, patřil k nejlepším hráčům svého týmu a dopomohl k remíze na hřišti Žabovřesk. Filip Novák z Dobré Vody patří k stálicím dobrovodské obrany a přispěl k čistému kontu proti Římovu.

 

Záložní řada patří šlágru kola Borovan s Borkem. Za Borek jsme do sestavy kola zařadili Libora Horejše, který předvedl heroický výkon, kdy ničil obranu Borovan, byl u všeho důležitého a svůj výkon ozdobil dvěma góly a dvěma asistencemi. Jakub Frank neúnavně piloval lajnu a vstřelil dvě branky. Na druhé straně předvedl skvělý výkon Nikola Bujnovský a Matěj Blažek. Bujnovský ve středu hřiště výborně držel balón a rozdával přihrávky, vyhrál nespočet osobních soubojů a vstřelil dvě branky. Stejně se dařilo i Blažkovi na lajně, kdy neúnavně bojoval, získával balony a obránci Borku ho mnohdy dokázali zastavit jen za pomoci faulů. Také vstřelil dvě branky. Dalším je Luboš Formánek ze Žabovřesk, který v posledních minutách vstřelil gól proti Rudolfovu B a zajistil, že aspoň bod zůstane doma.

 

V útoku je Matěj Maurer z Jankova B, který vstřelil hattrick Novým Hradům a přispěl k demolici. Radek Hanousek ze Zlivi vstřelil proti Srubci v druhém poločase čistý hattrick a celkově čtyři góly. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2021 10:50 do 03.11.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.