Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Středočeský | Rakovník | III. třída , 2021-2022

Datum kola: 17.11.2021

0

Podzimní sezona 2021/2022 je u svého konce a my vám přinášíme jedenáct nejlepších fotbalistů uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Již nyní můžete hlasovat. A zároveň si můžete v galerii prohlédnout zajímavé momentky.

Minulý ročník soutěže nebyl z důvodu celosvětové pandemie kompletně dohrán, což o nynějším naštěstí zatím říci nemůžeme. Minulý podzim rakovnické III. třídy čítal pouze osm kol, nyní se její podzimní část stihla dohrát celá. Po skončení poloviny soutěže jako již tradičně navazujeme sestavou podzimu. Po dlouhé době plné zákazů, vládních nařízení a jiných opatření, vlétli zase okresní borci na zelené pažity a ukázali, jak hodně jim kopaná chyběla.

 

Jedenáctka podzimu má omezenou kapacitu. Rozhodující při výběru byly především výkony během celého podzimu s ohledem na individuální statistiky, ale především na počet nominací od jednotlivých zástupců všech týmů soutěže. Výsledek? Věříme, že zde najdete svého favorita, kterého bude zásobovat svými hlasy a doženete ho k zisku ocenění hráče podzimu!

 

Brankář

 

Výkony brankářů v soutěži jsou vyrovnané, proto nebylo snadné určit, kdo si místo mezi třemi tyčemi zaslouží. S ohledem na všechny možné skutečnosti tento specifický post zaujal Martin Veselý ze Mšeckých Žehrovic. On i jeho spoluhráči dostali velmi důraznou facku v úvodním zápase, po které fungovali na výbornou. Výsledkem toho je první místo. Martin svůj celek podržel v důležitých zápasech, zejména proti trojici Pavlíkov, Čistá a Janov, kdy dostal pouze po jedné brance.

 

Obrana

 

Nadstandardním hráčem pro tuto soutěž je Jan Elsnic. Další zástupce prvního celku v tabulce, který je pro svůj tým nepostradatelný. Přes tohoto zkušeného borce cesta nevede, vládne ve vzduchu i v soubojích jeden na jednoho. Udeřit umí také gólově a i v mezihře týmu hraje důležitou roli.

 

Stejně tak důležitým hráčem je pro janovskou defenzivu Petr Bradáč. Tento obránce těží především ze svého dobře postaveného těla, neuhne ze žádného souboje a když k nějakému dojde, tak to bolí. V obraně si vybudoval pevnou pozici a po boku Jana Melče tvoří takřka neprůstupnou zeď.

 

Až ukončí Lukáš Polcar svou aktivní fotbalovou kariéru, měla by stát u pavlíkovského stadionu jeho socha. Obrovský dříč a také vzor pro mladé, na kterých je hra dosud druhého celku soutěže postavena. Velezkušenému fotbalistovi míč rozhodně nepřekáží a ze zadních řad udává velmi líbivé fotbalové tóny. Jeho fyzička má nevyčerpatelný fond.

 

Záloha

 

Střed hřiště ve Mšeckých Žehrovicích má obrovskou kvalitu díky Janu Volfovi. Fotbalista, který si prošel například pražskou Slavií, Viktorkou Žižkov nebo Novým Strašecím, má zkušeností na rozdávání a obrovský přehled, který doplňuje skvělá fyzická kondice. Tvůrce hry prvního celku soutěže nemůže v top jedenáctce chybět.

 

Dvorní nahrávač nejlepšího střelce soutěže je z Čisté a jmenuje se Jiří Votroubek. Sám vsítil sedm branek a pokud bychom počítali, na kolik jich nahrál, byli bychom tu hodně dlouho. Syn velezkušeného Jiřího Votroubka staršího těží ze zkušeností z SK Rakovník a dokáže je prodat. Čistá šlape jako hodinka a on má za vzestupem klubu velký podíl.

 

Dirigent kolešovické kopané a autor devíti branek v dresu Českého Lva se jmenuje Václav Zuska. Další nadstandardní hráč, který je motorem svého týmu a Kolešovice jsou také díky němu na pěkném pátém místě a do bojů o nejvyšší pozice mohou ještě hodně promluvit.

 

Velmi ofenzivně laděný Marek Bradáč našel své uplatnění v záložní řadě. Jeho výkony jsou pro Janov velmi důležité. Výsledkem jeho snažení a především kvality je krásných dvanáct branek. Jeho rychlost a zarputilost dělá soupeři velké problémy, hrát na něj je opravdu za trest.

 

V dorosteneckém věku čtrnáct branek za podzim v dospělém fotbale? Pro Petra Ikrényiho žádný problém! Technicky vybavený fotbalista s dobrým výběrem místa a přehledem ve hře v každém zápase ukázal, že je pro hru Pavlíkova nepostradatelný. „Navzdory svému věku nastřílel spoustu branek a po celou podzimní část byl tvůrcem a tahounem nejen u dorostu, ale také u prvního týmu, kde si vybudoval silnou pozici,“ sdělil na adresu svého spoluhráče Adam Mašek.

 

Útok

 

Druhý nejlepší střelec soutěže je ze Mšeckých Žehrovic, v jejichž dresu nasázel šestnáct branek. Jan Kočí je postrachem každého soupeře, což dokazuje v každém zápase. Útočníka zdobí obrovská rychlost, platný je i v kombinaci. Můžeme se jen a jen těšit, jaké číslo bude svítit v kolonce zásahů po posledním utkání sezóny.

 

To nejgólovější nakonec. Výsledkem čisteckého vzestupu je produktivní ofenziva, kterou táhne Ondřej Dušička. Obrovská posila, která má na svém kontě neskutečných dvacet sedm branek! Uvidíme, jestli se tento zabiják vystřílel a nebo si nechal podobný počin na zbylou část soutěže. „Přízrak prvních osmi kol. Má neskutečnou rychlost v přímočarém útoku s míčem,“ říká o nejlepším střelci soutěže hráč a funkcionář Libor Slavík ze Mšeckých Žehrovic.

 

Náhradníci

 

Výběr v sestavě podzimu je omezený. Jen těsně unikla nominace Jaroslavu Danišovi, který je též klíčovým hráčem pro Kolešovice a na svém kontě se pyšní třinácti góly. Radek Konvalinka je zárukou gólů, kterých nasázel za podzim dvanáct. Pro Sokol též stěžejní hráč. Velezkušený Jan Melč je další janovskou ikonou. V obraně je na něj spolehnutí a dokáže se i gólově prosadit.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2021 12:00 do 31.01.2022 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.