SESTAVA KOLA - 12.kolo Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022

Datum kola: 30.10.2021

0

Je tu sestava 12.kola Krajského přeboru, do které se dostalo několik velice zvučných jmen! Do středečního poledne máte možnost rozhodnout o nejlepším hráči kola, se kterým se následně můžete těšit na rozhovor!

Radek Rychna pomohl skvělým výkonem k bodu z Královského Poříčí. Jan Pěnkava podpořil skvělý kapitánský výkon vstřelenou brankou. Tomáš Altman předvedl na stoperu kvalitní výkon, který okořenil brankou. Za Cheb zahrál skvěle také Ivan Kutlák, který se podílel na všech vstřelených brankách a svou drzostí působil obraně Kohoutů ohromné potíže. Toužim si připisuje první body! Velkou zásluhu na tom mají středoví hráči Miroslav Očko a také Daniel Řehák, spolu s nimi rovněž levý bek Jan Frank. Nejdek nadělil bůra Slavii, excelovali především Jakub Jílek a Ondřej Šupík. Lomnice senzačně porazily Chodov, na čemž se skvělým výkonem podílel Ondřej Lukeš. Hroznětín se tentokrát mohl spolehnout na svého žolíka Honzu Stütze, který přišel, viděl, rozhodnul.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.11.2021 19:43 do 03.11.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.