SESTAVA KOLA - 11.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 24.10.2021

0

David Keřka z Rudolfova B. Mladý brankář Rudolfova, který podává stabilní výkony svého týmu, ať už je v brance nebo v poli, kde střílí góly. 

 

V obranné řadě je Vojtěch Fiala z Borovan, který na stoperu podal skvělý výkon, vyhrával všechny hlavičky a s klidem rozehrával hru Borovan. Pavel Choboda z Dobré Vody sice nezabránil porážce proti Borku, ale i tak patřil k nejlepším ze svého týmu.  Dalším obráncem je Ondřej Němec ze Zlivi. Neprůchozí dozadu, podporující útok, moderní bek v tříobráncovém systému. Miroslav Votruba patří mezi veterány Borku, fotbal má rád a mladí se od něho mohou učit, především co se týče přístupu. 

 

Do záložní řady opět pronikl Radek Horejš z Borku, který hraje v této sezóně skvěle a táhne svůj tým. Vstřelil i vyrovnávací branku těsně před koncem poločasu. David Michalko z Římova zahrál proti Žabovřeskám skvěle a vstřelil jedinou branku zápasu svého týmu, který obral favorita o body. Milan Tomka z Olešníku B/Temelínu vstřelil proti Novým Hradům dva góly a tým si připsal důležité 3 body, které pomohli týmu přiblížit se k vodám znamenající záchranu.

 

Zaskvěl se opět Jakub Slavík ze Zlivi, který proti Hluboké B vstřelil 4 góly a upevnil si vedení mezi střelci soutěže. Jakub Růžička z Loka B, vstřelil vítěznou branku proti Srubci a celkově si v utkání připsal dvě branky. Ondřej Píša z Olešníku B/ Temelínu vstřelil proti Novým Hradům hattrick a přispěl k velmi důležité výhře.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2021 10:49 do 27.10.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.