SESTAVA KOLA - 13.kolo Vysočina | 1.B třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 24.10.2021

0

Je tady sestava kola a vy máte možnost rozhodnout o nejlepším hráči. Pokud jste někoho viděli na hřišti a líbil se vám, nebo jste fanouškem, tak neváhejte a hlasujte pro něho. Hlasování bude ukončeno ve středu ve 12:00 hod a poté bude s nejlepším hráčem rozhovor na našich stránkách. Váš hlas může právě rozhodnout o nejlepším hráči kola.

V brance máme Petra Vašáka z Lípy, ze vedení týmu a chytání neuvěřitelných střel. Jako dalšího máme Otto Urbánka z Velkého Beranova. Dále rozhodně Miroslava Křikavu ze Světlé nad Sázavou za neskutečné čtyři góly v zápasu proti Antonínovu Dolu. Také nemůžeme zapomenout na Martina Odvářku z Chotěboře za boj proti Pacovu. Dost předvedl i Martin Lančarič z Lučice za dva nečekané góly na konci utkání proti Ždírci nad Doubravou. který pomohl svému týmu v derby s Lipím. Martina Kudláčka za neskutečný pokutový kop. Romana Provazníka z Borové za nečekaný gól již ve 3. minutě zápasu. Ještě zmíníme Zdeňka Kupka a Michala Houzara za záchranu zápasu proti Borové. A na konec určitě dvojici z Tisu Václava Kafku a Tomáše Vacka za útoky v zápasu proti SK HABRY.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2021 07:44 do 27.10.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.