SESTAVA KOLA - 10.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 17.10.2021

0

Máme za sebou 10.kolo Okresního přeboru a nyní Vám přinášíme ty nejlepší výkony jednotlivých hráčů o uplynulém víkendu. Hlasujte pro svého favorita zde! 

Do branky jsme zařadili brankáře Borku Martina Pytla, který zaznamenal čtvrté čisté konto v řadě, a již 369 minut nepoznal hořkost obdrženého gólu. Uvidíme, kde se tato série zastaví.

 

V obranné řadě je Robert Hanzal ze Srubce, který nastoupil pro něho na nezvyklém postu předstopera. Zápas odehrál s přehledem, vyhrál všechny hlavičkové souboje a vyslal spousty nebezpečných míčů za soupeřovu obranu. Pavel Maršan z Římova vstřelil vítěznou branku proti Úsilnému a římovští si odvezli cennou výhru. Václav Dvořák z Rudolfova B vstřelil druhou branku svého týmu, která nakonec nestačila k zisku všech tří bodů.

 

Martin Tomášek z Borovan se skvělým výkonem podílel na demolici Olešníku B/Temelínu, svůj výkon navíc ozdobil dvěma góly. Pavel Kalina ze Srubce neúnavně bojoval celý zápas a po faulu na něj byla nařízena penalta, ze které Srubec zvýšil na 0:3. Karel Jindrle ze Zlivi otevřel skóre proti Loku B a obsáhnul velkou část hřiště svým pohybem. V sestavě nechybí ani Radek Horejš z Borku, který ve šlágru kola proti Žabovřeskám vstřelil dva góly a připsal si asistenci. 

 

 

Do útoku jsme zařadili Davida Bujnovského z Borovan, který se proti Olešníku B/Temelínu blýskl čtyřmi góly. Volák Michal z Loka B zdramatizoval zápas proti Zlivi, kdy za stavu 0:4 vstřelil za 18 minut hattrick a postaral se o dramatickou zápletku. Jakub Marek z Dobré Vody se stal hrdinou svého týmu, když svými dvěma góly z 89. a 90. minuty otočil skóre proti Jankovu B a všechny body zůstaly doma. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2021 09:10 do 20.10.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.