SESTAVA KOLA - 10.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 17.10.2021

0

Desáté kolo se neslo ve znamení gólových hodů, které pochopitelně předurčuje k výběru spíše ofenzivní hráče, jenž své defenzivní kolegy zanechali v takovém stínu, že najít jich dostatečný počet bylo skoro nemožné. Vyhrát ale nakonec může i nyní kterýkoliv z hráčů ve výběru, záležet bude znovu na vás, nakolik své favority podpoříte. Hlasujte až do středečního poledne.

Do branky se vrátil Vít Lhotka z Chrášťan a hned z toho byly cenné tři body z Kamenného Újezdu. V obraně máme Ondřeje Fošuma z Mokrého, který odehrál skvělé utkání proti Černému Dubu, střelce vítězné branky Ondřeje Landu z Chrášťan a Adama Cihláře z Lipí, který proměnil pokutový kop v Týně nad Vltavou a zajistil tak svému týmu tři body. V záložní řadě máme Michala Jordána z Včelné, který vstřelil dva krásné góly v Horní Stropnici, autora hattricku Michala Ježka z Dívčic, střelec první branky Lukáše Kruťka z Lipí a střelec vítězné branky Roman Aibl z Nových Hodějovic. V útoku máme samé skvělé střelce. Dvoubrankový Vít Šálek z Včelné, hlavně jeho druhá branka z voleje byla excelentní. Dále je tu autor hattricku Martin Čuhaj z Dívčic a posledním do party je nejlepší střelec soutěže Petr Houska z Mokrého, který zaznamenal čtyři branky do sítě Černého Dubu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.10.2021 10:54 do 20.10.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.