SESTAVA KOLA - 9.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 10.10.2021

0

Máme za sebou 9.kolo Okresního přeboru a nyní Vám přinášíme ty nejlepší výkony jednotlivých hráčů o uplynulém víkendu. Hlasujte pro svého favorita zde! 

Kothánek Jakub z Římova udržel první čisté konto v sezóně, a proti Rudolfovu B pomohl jistým výkonem k důležitým bodům. 

Obranná řada je tentokrát našlapaná, najdeme tam obránce Borku Michala Bártu a Miroslava Votrubu, kteří podali skvělý výkon a udrželi další čisté konto. Další čisté konto udrželi hráči Žabovřesk. Do sestavy kola se dostali oba stopeři Víťa Hrabčák a Tomáš Hála, kteří hráli skvěle a nedovolili posílenému Jankovu B skórovat. 

 

V záložní řadě je Martin Koupal z Římova, který byl nejlepším hráčem v zápase proti Rudolfovu B. Dalším členem sestavy je Matěj Blažek z Borovan, který předvedl výborný výkon proti Srubci, který vyšperkoval gólovou trefou. Jakub Šteyer z Dobré Vody vstřelil proti Olešníku B hattrick a přispěl tak k demolici soupeře. Divoký zápas Loka B a Hluboké B přinesl několik zvratů a dva dvougólové střelce. Jedním je záložník Loka B Jaroslav Tomášek, který svou druhou trefou v zápase v 90. minutě zachránil remízu. Druhý je Lukáš Povišer, který otočil skóre po první inkasované brance. 

 

Serbin Dmytro z Dobré Vody má skvělou střeleckou formu a potvrdil to i na hřišti Olešníka B. Opět vstřelil 4 góly a dostal se na druhé místo mezi střelci se ztrátou jednoho gólu na Zlivského Slavíka. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2021 08:50 do 13.10.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.