SESTAVA KOLA - 7.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 25.09.2021

0

Sedmé kolo je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce je ale výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do středy, do 12:00 hod. dopoledne.

V brance nahradil ve 20. minutě Viktora Malinovského a co tam všechno předváděl, nad tím zůstává rozum jen stát. David Minařík byl hrdinou zápasu kole mezi tatranskou rezervou a Hředlemi. Na kraji obrany se předvedl v dobrém světle roztocký Václav Krůta. Zodpovědně si plnil obrannou povinnost a proměněnou penaltou velkým podílem přispěl k vítězství. Městečko se dává dohromady a vše do sebe zapadá. Obranná činnost pod vedením Václava Zelenky byla na velmi vysoké úrovni, sám hráč se proměněnou penaltou zapsal na listinu střelců. Olešná se konečně dočkala. Proti béčku Zavidova to nebylo jednoduché, Tomáš Vodrážka ale na stoperu předvedl velmi dobrý výkon a připsal si i asistenci.

 

Na kraji hřiště odehrál ve svém mladistvém věku velmi dobrý zápas hředelský Tomáš Vitner. Nezalekl se zvučných jmen, které stály proti němu a velmi dobrým výkonem se podílel na velmi cenném vítězství. Senomatské duo Martin Kokšál a Robert Hůla zařídilo tři body v těžkém utkání s Pustověty. První tvořil, druhý skóroval. Bodový zisk vystřelil také zavidovský Daniel Štiller pěkným přímým kopem. I on režíroval hru svého týmu.

 

Velmi povedené utkání odehrál Jakub Černý. Ten úvodním gólem nastartoval Olešnou za ziskem prvních bodů a pro zavidovskou defenzivu byl velkou hrozbou. Adam Vitner přišel na hřiště až ve 20. minutě, ale byl u všeho podstatného. Celý zápas se rval o každý míč a v poslední desetiminutovce byl vyslán do dvou brejků a oba dva proměnil, čímž vystřelil hředelskému celku velmi cennou výhru na hřišti Tatranu, kde se to ještě nikomu letos nepovedlo. Mužem zápasu byl také Josef Vejvoda, který byl u všech branek svého týmu. Jeho výkon nezastínila ani druhá žlutá karta, tedy červená, v posledních momentech utkání.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.09.2021 14:24 do 29.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.