SESTAVA KOLA - 6.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 19.09.2021

0

Máme za sebou 6.kolo Okresního přeboru a nyní Vám přinášíme ty nejlepší výkony jednotlivých hráčů o uplynulém víkendu. Hlasujte pro svého favorita zde! 

Petr Smejkal – Brankář Srubce, který udržel v zápase proti Úsilnému čisté konto a jedná se o druhý zápas v řadě pro něj. 

 

Lukáš Simandl udržel s obranou řadou Jankova ,,B“ čisté konto, kdy několikrát museli hasit nebezpečné útoky Římova. Ve stejném zápase předvedl skvělý výkon i Římovský Michal Bauer, který dirigoval obranu a předváděl výborné obrané zákroky, díky kterým Římov držel naději alespoň na vyrovnání. Pavel Matásek je mladý obránce Hluboké ,,B“, která dokázala porazit Borek s oslabenou, ale i tak velmi útočně laděnou sestavou. 

 

 

Do zálohy jsme zařadili Jakuba Beníška z Jankova ,,B“, který předvedl skvělý výkon, kdy vybojoval spoustu balónů a bylo ho plné hřiště. Nikola Bujnovský z Borovan vstřelil proti oslabeným Novým Hradům dva góly a organizoval hru svého týmu. Rudolfov ,,B“ zabral a pomohl tomu dvěma góly i záložník Patrik Bláha, který vstřelil vítěznou branku. Karel Štabrňák se stal hvězdou zápasu proti Borku, kdy svými dvěma góly sestřelil lídra. 

 

 

V útočné řadě je střelec Serbin Dmytro z Dobré Vody, který čtyřmi góly sestřelil ve výročním zápase Loko ,,B“. Jakub Slavík ze Zlivi je ve skvělé formě a podruhé za sebou vstřelil hattrick. Posledním členem sestavy kola je Jiří Hanousek ze Srubce, který vstřelil gól, ale především se do sestavy dostal za celkové výkony v prvních kolech, kdy je tahounem svého týmu. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2021 10:08 do 22.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.