SESTAVA KOLA - 6.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 18.09.2021

0

Šesté kolo je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce je ale výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do středy, do 12:00 hod. dopoledne.

Po dlouhé době tu máme opět souboj dvou gólmanů! Oba předvedenými výkony dovedly své týmy k vítězství, které se nerodilo vůbec snadno. Roztoky držel Martin Hůla, pod tři body Pustovět se podepsal Michal Beneš. V obraně odvedl velmi dobrý výkon Petr Ambrůžek, který si připsal v zápase asistenci a mohl se těšit z vysoké výhry. Přísné měřítko snesl i výkon Davida Kroupy, který držel hředelskou defenzivu a mohl se těšit i ze svého velmi šťastného gólu.

 

Daniel Štiller dal pěkný gól z přímáku, dělal, co mohl, ale z vítězství se nakonec neradoval. Na straně poražených zůstal také Aleksandr Emelianov. Roztocké defenzivě zatápěl, ale spolu se svými spoluhráči odcházel bez bodu. Na druhé šťastnější straně se nachází luženský záložník Martin Rek. Ve středu hřiště předvedl jistý výkon a připsal si úvodní gól utkání s Olešnou. Z vítězství se po velmi těžkém utkání radoval Jakub Texl, autor krásného gólu do sítě tatranské rezervy.

 

Martin Hranai opět pálil ostrými. Jeho dva góly schytalo zavidovské béčko, které po zápase mohlo svému soupeři gratulovat k vítězství. Hředle neodehrály příliš povedené utkání. Denis Bechner si ale v posledních zápasech drží stálou formu, kterou nyní přetavil ve dva góly. V top jedenáctce nechybí ani Radek Pokorný. Luženský snajpr se trefil hned čtyřikrát, a to všechno pouze během třinácti minut!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2021 00:06 do 22.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.