SESTAVA KOLA - 6.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 19.09.2021

0

V 6. kole byla vybrána ideální sestava a vy máte možnost rozhodnout o nejlepším hráči. Pokud jste někoho viděli na hřišti a líbil se vám, nebo jste fanouškem, tak neváhejte a hlasujte pro něho. Hlasování bude ukončeno ve středu ve 12:00 hod a poté bude s nejlepším hráčem rozhovor na našich stránkách. Váš hlas může právě rozhodnout o nejlepším hráči kola!

V brance máme Milana Kubíka z Týna, který udržel čisté konto proti Včelné a domácí tak i díky němu získali velmi cenný skalp za výhru 4:0. Před ním je jeho spoluhráč zkušený matador Jan Meidl. Na levé straně je Libor Waldhauser z Dívčic, který si poctivě plnil defenzivní povinnosti a k tomu přidal krásný gól, který byl hlavně tříbodový. Na druhé straně máme Romana Valíčka z Kamenné. V záložní řadě se nejvíce ukázal Radek Beneda z Mokrého, který pomohl svému týmu v derby s Lipím. Petr Semrád z Dívčic byl při absenci Hezoučkého hlavním mozkem všech akcí a brankových příležitostí. Martin Hrabík z Nových Hodějovic a Jaroslav Kunágl z Kamenné sice branky nevstřelily ale svým zodpovědným výkonem pomohli svým týmům k pohodlným výhrám. V útoku máme dva autory hattricků a to Tomáše Cardu z Nových Hodějovic a Petra Housku z Mokrého. Třetího střelce nám doplnil dvougólový Milan Klabouch z rezervního týmu Lišova, bohužel jeho dvě branky stačily jen na domácí remízu s Mladým.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.09.2021 10:09 do 22.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.