SESTAVA KOLA - 5.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022

Datum kola: 12.09.2021

0

Je za námi páté kolo 1. B třídy skupiny D. I po něm zůstávají stoprocentní týmy Neplachova, který zvládl velice těžký duel v Suchdole, a Třebětic, které dokázaly zvítězit v Dolním Bukovsku. Naopak poprvé ztratila Studená, když tvrdě narazila v Olešnici a inkasovala hned sedm gólů. Na opačném konci tabulky se poprvé v sezóně radoval Buk, který porazil Lomnici. Naopak stále bez bodu zůstávají České Velenice, které prohrály v Kardašově Řečici.

Marek Dvořák – brankář Neplachova udržel čisté konto, když zabránil nejméně čtyřem jasným příležitostem hráčů Suchdola. Byl tedy velice důležitým pro vítězství svého týmu.

 

Ondřej Madar – kapitán Kardašovy Řečice se na výhře svého týmu proti Českým Velenicím podílel kromě udržení čistého konta i jednou vstřelenou brankou.

 

Jan Kučera – kapitán B týmu Třeboně přispěl výborným výkonem k udržení čistého konta svého týmu proti Hornímu Žďáru.

 

Roman Schmidt – stoper Nové Bystřice vyčníval svým výborným defenzivním výkonem mezi ostatními obránci svého týmu, který i díky němu oslavil vítězství 5:1 v Ledenicích.

 

Ondřej Jasanský – kapitán Buku pomohl dobrým defenzivním výkonem k udržení čistého konta svého týmu, díky čemuž mohl se spoluhráči oslavit první výhru v sezóně proti Lomnici.

 

Radim Horelica – olešnický záložník naběhal opět spoustu kilometrů. Navíc se na vítězství svého týmu proti silnému týmu Studené podílel dvěma brankami.

 

David Frühauf – záložník Nové Bystřice pomohl svému týmu k výhře v Ledenicích brankou z přímého kopu a asistencí.

 

Patrik Raab – další ofenzivní hráč Olešnice v sestavě kola. I on se na vítězství nad Studenou podílel dvěma vstřelenými góly.

 

Jiří Havel – novobystřický útočník pomohl dvěma trefami k vítězství svého týmu proti Ledenicím v poměru 5:1.

 

Libor Dvořák – útočník Studené opět naplnil svou normu dvou gólů v zápase. Bohužel pro něj a jeho spoluhráče tentokrát tyto góly pouze mírnily debakl od Olešnice.

 

Martin Kelbler – třebětický fotbalista nasázel během úvodních dvaceti minut zápasu v Dolním Bukovsku hattrick, čímž pomohl k vítězství svého týmu v poměru 4:0.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2021 11:20 do 15.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.