SESTAVA KOLA - 5.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 12.09.2021

0

Máme za sebou 5.kolo Okresního přeboru a nyní Vám přinášíme ty nejlepší výkony jednotlivých hráčů o uplynulém víkendu. Hlasujte pro svého favorita zde! 

 Do branky se opět dostal Josef Svoboda, který předvedl proti Hluboké ,,B“ jistý výkon a svými zákroky pomohl Borovanům ke třem bodům.

 

Do obrané trojky jsme zařadili Mariána Hurný, který vstřelil úvodní gól Srubce a z krajního obránce měl i několik dalších zajímavých protiútoků. Jan Hála z Žabovřesk vstřelil jediný gól v utkání s Loko ,,B“ a s kapitánskou páskou dovedl tým k vítězství a čistému kontu. Posledním členem obrané řady je Karel Klíma z Olešníku ,,B“, který je v sestavě za celou obranu, která si skvěle počínala proti Římovu.

 

Z tohoto zápasu se dostali do sestavy kola a do záložní řady další dva hráči. Za Římov Lukáš Froněk, který byl nejlepším hráčem svého týmu a Michal Gutwirth, který vstřelil jedinou a tím pádem vítěznou branku utkání. Dále se do sestavy kola dostal opět Radek Horejš z Borku, který předvedl další skvělý výkon, který ozdobil vítěznou brankou. Dalším členem je Jakub Leština ze Srubce, který svým neúnavným výkonem a nasazením pomohl celému týmu porazit Rudolfov ,,B“.

 

V útoku je Otakar Zavřel z Borovan, který nejdříve otevřel skóre a v 90. minutě po skvělé akci rozhodl utkání proti Hluboké ,,B“. Marek Kocián vstřelil gól proti Borku a postaral se tak o poločasové překvapení celého kola, kdy Jankov ,,B“ držel až do poločasu vedení 1:0. Posledním členem sestavy je jediný střelec hattricku 5. kola Jakub Slavík, který svými góly pomohl k demolici Úsilného.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2021 10:29 do 15.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.