SESTAVA KOLA - 5.kolo Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022

Datum kola: 11.09.2021

0

Je tu sestava 5.kola Krajského přeboru, do které se dostalo několik velice zvučných jmen! Do středečního poledne máte možnost rozhodnout o nejlepším hráči kola, se kterým se následně můžete těšit na rozhovor!

Nová Role rozstřílela Cheb 12:0, a proto se v našem výběru nachází Tomáš Červík Filip Neudert, kteří přispěli k výhře hattrickem, a Jaroslav Vaverka, který nastoupil poprvé od začátku na postu stopera a počínal si na výbornou. Slávistický brankář Richard Novotný zachytal výborně proti Hroznětínu, za který odehrál výborné utkání kapitán Jakub Provazník. V utkání Nového sedla se Žluticemi byl klíčový sedlecký Robert Faber, který vstřelil obě branky svého týmu a zajistil tak pro Sedlo alespoň bod. Na druhé straně se skvělým výkonem blýskl Václav Černý, který obraně soupeře působil neustálé problémy a připsal si jednu branku. Ondřej Šupík si těžko mohl představit lepší výkon proti Lomnicím, kterým nasázel pět branek. Hattrickem proti Františkovým Lázním se blýskl Milan Havel z Vintířova. Rovněž tříbrankový byl Martin Vachník, který dopomohl k pohodlné výhře nad Toužimí. Náš výběr uzavírá Roman Domin z Královského Poříčí. Ten přispěl čtyřmi góly k vysoké výhře 10:1 nad Loko KV.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.09.2021 11:52 do 15.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.