SESTAVA KOLA - 4.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 04.09.2021

0

Máme za sebou 4.kolo Okresního přeboru a nyní Vám přinášíme ty nejlepší výkony jednotlivých hráčů o uplynulém víkendu. Hlasujte pro svého favorita zde! 

Brankář – Svoboda Josef – podržel Borovany svými jistými zákroky. Střelcům Dobré Vody se ani jednou nepovedlo ho překonat. Udržel čisté konto a jednogólový náskok, který znamenal pro Borovany 3 body. 

 

Obranou trojici tvoří hráč Úsilného Mirnes Salibašič, který vstřelil vítězný gól a s obranou udržel čisté konto. Patrik Kössl z Hluboké ,,B“ vstřelil dva góly proti Jankovu ,,B“ a stal se hlavní postavou zápasu. Poslední člen obrany je zkušený Vít Hrabčák z Žabovřesk, který je vybrán za celou obranu Žab, která nepouštěla novohradské střelce do šancí a udržela čisté konto.

 

Záložní řada patří ve 4. kole hráčům Borku a bratrům Liborovi a Radkovi Horejšů, kteří oba přispěli k demolici Olešníku ,,B“/Temelín svými hattricky. Povedený rodinný kousek, který zaslouží obdiv. Dalším členem je Luboš Formánek z Žabovřesk, který podal skvělý výkon. Rozdával skvělé přihrávky a svůj výkon vyšperkoval gólem z penalty. Posledním členem záložní řady je Filip Kukačka z Římova, který předvedl kvalitní výkon a vstřelil úvodní gól svého týmu.

 

V útoku je Žabovřeský Martin Kudláček, který měl prsty ve všech pěti gólech do sítě Nových Hradů. Nejdříve na něj byl nařízen pokutový kop a následně sám vstřelil 4 góly. Radek Hanousek pomohl svým hattrickem k vítězství Zlivi na půdě silného Rudolfova ,,B“. Posledním hráčem je Martin Kocina, který vstřelil branku Rudolfova ,,B“, která sice na body nestačila, ale je oceněním za předvedenou hru celého týmu. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2021 10:45 do 08.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.