SESTAVA KOLA - 6.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022

Datum kola: 05.09.2021

0

6. kolo nabídlo velké množství velmi dobrých individuálních výkonů, zejména v záložních řadách, ze kterých bychom mohli složit dva týmy. Ovšem, dostat se může jen na některé a to zejména proto, že chceme mít sestavy co nejvíce vyvážené z řad co nejvíce týmů v soutěži.

Ladislav Jánský - Nestárnoucí brankář Staňkova, který se svou obranou řadou dlouho dokázal trápit domažlickou rezervu. Sice nakonec dvakrát inkasoval, ale pochytal toliko střel, co jiní brankáři za tři zápasy. Slovy trenéra Domažlic: "Jestli bych měl vyhlásit hráče utkání, tak by to byl gólman hostí Láďa Jánský, který nás, jak se říká, vychytal." Následně dodal, "klidně do sestavy dejte místo našeho hráče Láďu Jánského".

Pavel Valenta - Jeden ze tří stoperů v sestavě kola se se svým týmem prezentoval nulou v zadních řadách a zároveň jednu branku vsítil.

Matěj Kostka - První volba pro trenéra Nyklese, který si musel poradit jeho stažením ze záložních řad velkou absencí v obraně. V sestavě se měl dále objevit i jeho spoluhráč Ondřej Kotrnoch, který byl u všech gólů Lhoty. Ovšem jak bylo uvedeno, záložní řady jsou tentokrát přeplněné a chceme vybírat z vícero týmů.

Libor Rada - Šestačtyřicetiletý stoper nedovolil se svou obranou jakékoliv zaváhání a udržel svůj tým na nule v počtu inkasovaných branek.

Matyáš Kašpar - Původně pravý záložník, přesunutý pro naše potřeby doleva, se vyznamenal dvěmi asistencemi v utkání s Holýšovem.

Šimon Huttr - "Neúnavný chrt", který dělal velké problémy v založních řadách Bolevce a nenechal hráčům žádný prostor pro rozehrávku.

Jan Harmady - Jako správný kapitán dovedl gólem a asistencí tým k výhře, 2 další slibné šance ještě neproměnil.

Vojtěch Černý - Asistencí a gólem v závěru rozhodl o výhře Domažlic nad Staňkovem, když se jeho tým střelecky trápil na brankáři Jánském.

Martin Trumpeš - Mrštný a rychlý hráč, který ozhodl o výhře Nýrska nad Zručí jedinou brankou v utkání.

Tomáš Kotva - "Podhrotový útočník, jeden z našich klíčových hráčů celého zápasu", uvedl trenér Baxa.

Martin Wolf - Podílel se na obratu proti Chotíkovu nejprve vybojovaným faulem na hranici šestnáctky a následně uklízel míč od kapitána Leitla, který by mohl aspirovat na další místo v záložní řadě.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2021 09:32 do 08.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.