SESTAVA KOLA - 6.kolo Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022

Datum kola: 04.09.2021

0

Je za námi další kolo ve kterém jsme viděli spoustu kravasných fotbalových akcí, branek, hattricků. No prostě fotbalový víkend jak má být.

Začneme jak už je zvykem od brankářů. Tím se mohl stát velmi dobře chytající Stanislav Kovařík, který proti Pěčicím udržel čisté konto. Nebo brankář Luštěnic Ladislav Řezáč, který sice za svá záda pustil dvě branky, ale i tak si připsal několik skvělých zákroků a jeho tým vyhrál. Nakonec se ale do sestavy kola dostal Václav Čížek! Jeho tým zvítězil vysoko 4:0, předvedl spoustu skělých zákroků, skvěle si řídil obranu a ještě k tomu si udržel čisté konto. 

 

Jdeme se podívat, kdo se dostal do obrany! Jako prvním obráncem v sestavě kola je David Snop z týmu SK Sokoleč, ptáte se proč? Jeho tým vyhrál neuvěřitelných 11:1 a David si dokázal z obrany připsat dva přesné zásahy. Jeho kolegou v obraně bude jeho spoluhráč Petr Šťastný, který si také připsal jednu přesnou trefu a k tomu přidal spoustu vyhraných osobních souboujů. Třetím obráncem se v tomto kole stáva Petr Kujal z Mělníku. Mělník o víkendu odehrál zápas s Rejšicemi, a nebyl to ledajaký zápas. Mělník prohrával 3:0 ve 49. minutě, ale i přes to, dokázal nakonec zvítězit 5:4 a právě Petr vstřelil vítěznou branku v 94. minutě! Do kompletní obranné čtveřice nám zbývá jedno místo a to obsadí Milan Čáp z Čáslavi "B", který v 15. minutě dokázal zvýšit vedení svého týmu na 2:0 a pojistil tak klidné vítězství nad Pěčicemi.

 

V záloze nám v tomto kole rozhodně nesmí chybět Stanislav Hrynčuk, který hattrickem sestřelil Dolnobousovský a Luštěnice tak vyhrály 3:2. Druhým záložníkem je Tomáš Javorek, který si připsal v kanonádě Sokolče dvě přesné trefy během pouhých 7. minut! Třetí záložník je spoluhráč Tomáše. Konkrétně Marek Ramšák, který si připsal hattrick, připravil několik gólových přihrávek a jeho aktivita v zápase s Čelákovicemi byla úžasná. Do kompletní zálohy místo nemohl obsadit nikdo jiný než teprve šestnáctiletý Tomáš Douděra z Mělníku. Tomáš nastartoval svůj tým k obratu skvělými třemi góly během 20. minut!

 

Zbývají nám útočníci, a tím prvním je Tomáš Souček z Průhonic, který si o víkendu připsal dvě přesné trefy a pomohl tak svému týmu získat tři body. Posledním hráčem v této TOP11 je Vojtěch Klepal, který si v utkání proti Pěčicím připsal branku hned po 8. minutách hry a na polovině soupeře odváděl po celou dobu, co byl na hřišti skvěle černou práci pro tým.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.09.2021 22:17 do 08.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.