SESTAVA KOLA - 5.kolo Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022

Datum kola: 28.08.2021

0

Je za námi další kolo, ve kterém se odehrálo spoustu zajímavých zápasů. V tomto kole padalo sice méně branek než v minulém, ale i tak jsme viděli několik překrásných branek a skvělých fotbalových momentů!

Do branky v tomto kole bylo mnoho možností, hned 4 brankáři udrželi ve svých zápasech čisté konto! Několik skvělých zákroků nám předvedl Václav Čížek, jehož tým PŠOVKA Mělník vyhrál 1:0. Za Spartak se opět v brance předvedl Patrik Keseli, který byl v minulém týdnu v 11 kola. Dnes se ale do TOP11 dostal brankář z Hradiště, Ondřej Knobloch, jeho tým vyhrál 2:0 a právě Ondra v brance předvedl několik skvělých zákroku, dobře komunikoval se svojí obranou a připsal si první čisté konto v sezóně.

 

Do obranných řad jsme mohli vybrat 4 hráče a jelikož si v tomto kole hodně týmů udrželo čisté konto vzadu, obrany fungovaly na podtrženou jedničku. Prvním obráncem je Josef Kohout z Pěčic. Jeho tým vyhrál okresní derby proti Dolnobousovský SK a právě Pepa to celé kontroval ze zadních řad. Na prvního stopera do TOP11 jsme měli více možností. Například Břetislav Vacek v utkání s Poděbrady předvedl skvělý výkon. I tak to ale na to, aby se dostal do sestavy kola nestačilo a nakonec jako první stoper je Pavel Kotýnek z Průhonic. Spartak dokázal porazit Sokoleč klidným výsledkem 2:0 a Pavel byl jistým stoperem v tomto uktání, měl i několik skvěle rozjetých útočných akcí a proto je v sestavě kola. Do dvojice stoperů potřebujeme ještě jednoho borce. A tím nemůže být nikdo jiný než kapitán Hradiště, Jiří Zajíček! Jeho přehled ve hře je fantastický, komunikoval se svým týmem po celých 90 minut a jeho důrazná hra ho zdobí. Abychom měli čtveřici kompletní, tak potřebujeme ještě jednoho krajního beka. A tím se jednoznačně stal Lukáš Rozsypal z JAWA Divišov, ptáte se proč? JAWA o víkendu zvítězila nad silnou Čáslaví vysoko 4:1 a Lukáš se i z krajní obrany zapsal do listiny střelců a dal dokonce vítězný gól. V sestavě kola prostě nesmí chybět.

 

Brankáře a obranné řady jsou za námi, teď se pojďme vrhnout na čtveřici záložníků. A zůstaneme opět u týmu JAWA Divišov, Marko Lehán si hned zkraje utkání vzal pokutový kop a nekompromisně proměnil. Ješě jednou se vrátíme k Pěčicím. Druhým záložníkem je totiž Miroslav Hubač. V okresním derby jsme viděli smršť gólů, kdy teprve v 18. minutě dával na konečných 2:1 právě Miroslav a zajistil tak svému týmu 3 body! Třetí do party je Pavel Růžička, kapitán týmu FOTBAL Hlízov. Jeho tým o víkendu zvítězil 2:0 a Růžička byl v záloze velmi aktivní, připravil několik průnikových přihrávek pro své spoluhráče a velmi se tak podílel na vítězství 2:0. Do kompletní zálohy nám nezapadal nikdo jiný, než Lukáš Rypka z PŠOVKY Mělník, jak už jsem zmiňoval o pár řádků výš. PŠOVKA vyhrála 1:0 a právě Lukáš byl jediným střelcem!

 

JAWA Divišov má v tomto kole opravdu solidní zastoupení. Jako první útočník je totiž Zdeněk Pekárek, který si připsal dva přesné zásahy během 9. minut a velmi tak svému týmu pomohl k vítězství. Jedenáctým hráčem v této sesavě nemůže být nikdo jiný než útočník Čelákovic Lukáš Haloun, který během 6. minut otočil vývoj utkání v prospěch Čelákovic, které nakonec vyhrály 4:1. 

 

Toto je nejlepší jedenácka tohoto týdne, jste spokojeni? Hlasovat o nejlepšího hráče můžete hned teď!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2021 10:43 do 01.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.