SESTAVA KOLA - 3.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022

Datum kola: 29.08.2021

0

Třetí kolo 1. B třídy skupiny D je za námi. Opět bylo k vidění poměrně dost vstřelených branek, ale zároveň se nám kvalitně předvedlo i spoustu obránců a brankářů. Skvělou formu si drží Neplachov, který vyslal do nejlepší jedenáctky nejvíce zástupců. Plný počet bodů mají kromě Neplachova také týmy Třebětic a Studené. Naopak stále bez bodů jsou České Velenice a Lomnice nad Lužnicí.

 

Ondřej Brůha – pro brankáře Dolního Bukovska šlo o povedený debut v týmu. Vychytané čisté konto, jisté zákroky, klid v rozehrávce a skvělé dirigování celého týmu.

 

 

Filip Šafránek – olešnický krajní obránce odehrál sice jen první půli, ale i tak se výraznou měrou podílel na vítězství svého týmu, když asistoval na první a třetí branku.

 

 

Aleš Benkovský – stoper a kapitán Nové Bystřice odehrál výborný zápas, kdy svým výkonem pomohl týmu k čistému kontu a prvnímu vítězství v sezóně.

 

 

František Hruška – krajní bek Dolního Bukovska často podporoval ofenzivu a sám rozhodl o výhře svého týmu jedinou brankou zápasu. Kromě toho přes něj nepřešel ani jeden útok hostů.

 

 

Tomáš Hindy – záložník Neplachova naběhal spoustu kilometrů, navíc vstřelil vítěznou branku svého týmu a ještě orazítkoval tyč.

 

 

Vojtěch Habr – třebětický kapitán předvedl velmi kvalitní výkon, který korunoval dvěma brankami v závěru utkání v Ledenicích, kdy pečetil výsledek na konečných 5:1 pro svůj tým.

 

 

Jakub Janoušek – záložník Nové Bystřice pomohl svému týmu gólem na 2:0. Tento gól zlomil velký tlak Lomnice nad Lužnicí, která se hnala za vyrovnáním.

 

 

Petr Švec – neplachovský borec zaznamenal v utkání na půdě B týmu Třeboně hattrick, kterým pomohl k jasné výhře svého týmu.

 

 

Ondřej Černoch – druhý střelec hattricku v tomto kole, tentokrát ze Suchdola. Svými brankami, mimo jiné z přímého kopu a penalty, se podílel na těsném vítězství v Kardašově Řečici.

 

 

Libor Dvořák – Útočník Studené zaznamenal další dvě branky na své konto. Pomohl tím svému týmu k vítězství v Buku a sám je v čele tabulky střelců již se šesti brankami.

 

 

Jaroslav Hruška – třetí neplachovský hráč v sestavě kola zaznamenal při šestigólové výhře nad Třeboní B bilanci dvou branek a jedné asistence.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2021 10:33 do 01.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.