SESTAVA KOLA - 5.kolo Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022

Datum kola: 29.08.2021

0

5. kolo Krajského přeboru Vysočina mužů je za námi a my vám přinášíme již tradiční sestavu kola. Podpořte v hlasování svého favorita!

Chotěboř sice ve Speřicích nakonec prohrála gólem z 91. minuty utkání, i tak ji ale v několika případech podržel brankář Tomáš Dobrovolný. Domácí utkání se Sapeli Polná se povedlo Davidu Rozporkovi ze Slavoje Žirovnice, týmu momentálně dýchajícímu na záda Speřicím a Pelhřimovu. Po dlouhé době naskočil do sestavy juniorky Nového Města na Moravě Jan Mrkos a skvěle dirigoval své spoluhráče před sebou. Okříšky si poradily doma s Náměští nad Oslavou a v domácím dresu zářil Ondřej Benda. Pelhřimov se po více jak roční pauze vrátil na nově zrekonstruovaný stadion a nadělil doma Přibyslavi pět gólů, v utkání se blýskli pelhřimovští Pavel Benda a kapitán Daniel Poul. Za hostující Přibyslav zahrál velmi dobře Adam Vostál. Dva góly vstřelil Chotěboři speřický Dominik Vlček a svému týmu zajistil tři body. Polná sice v Žirovnici prohrála, ale dobře v jejím dresu hrál Jakub Szabó. HFK Třebíč doma urvala bod s juniorkou Vrchoviny. Dva góly za domácí vstřelil Vladimír Maleta, na bodovém zisku pro hosty má kromě již zmiňovaného Jana Mrkose i lví podíl Lukáš Slavíček.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.08.2021 20:47 do 01.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.