SESTAVA KOLA - 2.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022

Datum kola: 22.08.2021

0

Druhé kolo 1. B třídy sk. D nabídlo především hodně branek. Kvůli tomu se v tomto kole do nejlepší jedenáctky nedostalo hodně střelců, kteří jinak předvedli výkon, který by na sestavu kola ve většině případů stačil. Čestnou zmínku si tedy zaslouží na tomto místě Jiří Havel z Nové Bystřice, Karel Valek z Kardašovy Řečice a Patrik Raab z Olešnice, kteří vstřelili ve svých utkáních dvě branky.

 

Pavel Urbánek – třebětický brankář spolehlivým výkonem vychytal čisté konto, které bylo klíčové pro vítězství jeho týmu v poměru 1:0.

 

 

Jan Kubinec – obránce Horního Žďáru v zápase proti Ledenicím neúnavně piloval lajnu, v druhém poločase se posunul do zálohy a dostal se i do několika gólových příležitostí.

 

 

Ondřej Madar – obránce a kapitán Kardašovy Řečice pomohl vysoce kvalitním výkonem k udržení čistého konta a zisku tří bodů na půdě Lomnice.

 

 

Jakub Šára – Pravý obránce Studené se kvalitním komplexním výkonem zapříčinil o to, že Studená získala na domácím hřišti tři body proti Nové Bystřici.

 

 

Radim Horelica – podruhé za sebou v sestavě kola, tentokrát se olešnický záložník podílel dvěma asistencemi na vítězství svého týmu v Českých Velenicích.

 

 

Jan Fencl – také tento ledenický záložník se dostal do sestavy kola podruhé v řadě. Kvalitním výkonem a jednou vstřelenou brankou pomohl svému týmu k výhře.

 

 

Patrick Mohamed – kapitán Neplachova přispěl k vysokému vítězství v derby s Bukovskem jedním gólem a jednou asistencí.

 

 

Tomáš Hindy – další záložník Neplachova se podílel na výhře s Dolním Bukovskem jednou vstřelenou brankou a vybojovanou penaltou.

 

 

Daniel Trmal – suchdolský útočník se hattrickem podílel na vysokém vítězství nad třeboňským B týmem.

 

 

Libor Dvořák – další střelec hattricku, kterým výraznou měrou pomohl k výhře Studené 4:3 nad Novou Bystřicí.

 

 

Martin Dušák – i třetí útočník v sestavě kola vstřelil hattrick. Hráč, který naskočil až do druhého poločasu, byl kromě tří branek navíc i faulovaný za červenou kartu pro soupeře.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.08.2021 11:44 do 25.08.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.