SESTAVA KOLA - 4.kolo Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022

Datum kola: 21.08.2021

0

Je za námi druhé kolo, kde se odehrálo spoustu zajímavých i překvapivých zápasů. Zajímavá vás, kdo se dostal do sestavy kola? Podívejte se a případně i hlasujte!

Jdeme se podívat na nejlepší jedenáctku týdne!

 

V bráně bylo hned několik možností. Dobře si počínal Hradišťský Martin Vávra, několik skvělých zákroků nám převedl taky Michal Míšek z Hlízova. Ale jednoznačně nejlepším brankářem, který udržel čisté konto, předvedl několik skvělých zákroků a jeho tým tak vyhrál 4:0, se stává brankář Spartaku Patrik Keseli! 

 

Trenér z Hradiště nám do obranných řad vychválil výkon Jana Svobody, který působil velmi sebevědomě a po celý zápas patřil k nejlepším hráčům na hřišti. Na stoperskou dvojici bychom nemohli dát nikoho jiého než Radka Šulce z TJ Záryby, který vstřelil veledůležitý gól ve 45. minutě a i díky tomuto gólu Záryby zvítězily 3:1 Na druhého stopera jsme měli více možností Daniel Grabmüller, který dokázal vstřelit branku si o místo v TOP 11 říkal, ale nakonec jsme zvolili kapitána Sokolče Radka Hrušku. Jeho tým vyhrál neuvěřitelných 8:1 a tento borec to celé řídil z obranných řad. Do kompletní obranné čtveřice nám nezapadal níkdo lépe, než Petr Hochman z Průhonic, který hned po gólu svého spoluhráče za 3. minuty také skóroval a zápas byl díky jeho trefě rozhodnutý.

 

Michal Bureš se svými dvěma góly podílel na vysoké výhře Průhonic a proto nesmí v této sestavě chybět. Dalo se očekávat, že v sestavě kola budou právě hráči Sokolče, a proto je druhým záložníkem Lukáš Křivánek, který si připsal dvě branky a stihl to pouze za hodinu hry. Čáslav "B" zvítězila 3:0 a to především díky dvěma zásahům Vojtěcha Klepala, který své dva zásahy vystřelil během 7. minut! Abychom měli čtveřici záložníků kompletní, potřebujeme ještě jednoho borce. Tím by například mohl být Martin Sobol, který  dokázaval dvakrát skórovat. Ale není tomu tak, do TOP 11 se dostává jeho spoluhráč Jakub Radačovský, který také dvakrát skóroval, ale za pouhé 2 minuty!

 

V tomto kole padalo opravdu hodně branek, proto nebylo jednoduché zvolit dva nejlepší útočníky za toto kolo. Jako prvním je nakonec Jan Vondrák, jeho tým dvakrát prohrával o dvě branky a právě Honza dokázal dvakrát stav utkání snížit, a vrátit tak svůj tým do hry. TJ Záryby zvítězili 3:1, veliký podíl na tomto vítězství měl teprve 18 letý útočník Filip Mareček. Který přišel na hřiště v 63. minutě, skóroval v 63. minutě a za dalších 13. minut si připsal druhý gól a bylo po zápase.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.08.2021 10:31 do 25.08.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.