SESTAVA KOLA - 2.kolo Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022

Datum kola: 21.08.2021

0

Je tu sestava 2. kola 1.B třídy! Hlasovat pro svého favorita můžete do středečních 11:59. S vítězem se poté můžete těšit na zajímavý rozhovor. V galerii pro Vás potom máme přichystané to nejlepší, co tento fotbalový víkend na karlovarských trávnících přinesl.

Tomáš Buřič přispěl skvělým brankářským výkonem k vydřené výhře Hazlova v Dolním Žandově. Poctivým výkonem se v zápase Plesné s Bukovany prezentoval Jaromír Štefek. V utkání s Lokádou na sebe upozornil Jan Žuk z Lipové, který za celé utkání nezkazil snad jedinou přihrávku. Ladislav Juhás ze Sedlece je druhým gólmanem v našem výběru, ale i on si svým skvělým výkonem o nominaci jednoznačně řekl. David Maier se prezentoval skvělou hrou v utkání, kdy jeho Chyše porazila Habartov. Tomáš Polák z Žandova na hřiště přišel až jako střídající hráč, díky svému důrazu byl ale velice platný a svůj výkon korunoval vstřelenou brankou. Tadeáš Sčasný z Aše v utkání se Sedlecem naprosto dominoval a slovy sedleckého trenéra je to "hráč ,který nepatří kvalitou do B-třídy je to hráč,který si hraje vlastní zápas.Byl skvělý." Z utkání Sokolova s Křižovatkou bychom mohli nominovat půlku domácího týmu, nejvýrazněji si ale o nominaci řekli Marek Stockner (5 branek za poločas) a Kryštof Kýček (hattrick a 5 asistencí). Daniel Psota z Bukovan byl součástí skvělého týmového výkonu, když porazili Plesnou na jejím hřišti. Pavel Slovák z Lipové, krajní záložník, si o nominaci řekl špičkovým výkonem, když jezdil celý zápas po lajně nahoru a dolu, byl u branky a ještě na sebe vytvořil penaltu.

 

Vyobrazené pozice hráčů jsou samozřejmě pouze orientační ;-).




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.08.2021 15:33 do 25.08.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.