SESTAVA KOLA - 2.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 21.08.2021

0

Druhé kolo je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce je ale výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do středy, do 12:00 hod. dopoledne.

Čisté konto a zodpovědný výkon v podání velezkušeného Ivana Haužvice. I to byl jeden z faktorů při vítězství Rynholce nad rezervou Tatranu. Velký podíl nad vítězstvím a čistým kontem měl také zkušený Marek Kedroň, který dirigoval obranu, která šlapala jak švýcarské hodinky. V Kněževsi velí s kapitánskou páskou Jan Vrábík, který měl lví podíl i na vstřelených gólech svého celku. Spousty vzdušných soubojů a těžkých sprinterských štací absolvoval jesenický Jaroslav Mutínský. Po utkání měl ale tříbodový úsměv na tváři.

 

Střed hřiště znovu patřil Michalu Čermákovi, který řídí hru roztockého TJR. Vstřelil krásný gól a pomohl svému celku skvělým výkonem k další výhře. Gólově se prosadil i kněževeský Petr Komžik, který výborným výkonem a jednou brankou pomohl zvládnout derby s Olešnou. V tomto kole převládaly výkony především ofenzivních hráčů, kteří tvoří druhou polovinu naší top jedenáctky. Opomenout nelze zavidovského Aleše Sekyru, který po celý zápas s Hředlemi dřel a odměnou mu byly dvě branky. Dalším hráčem, který strhl svůj tým k vítězství, byl Jaroslav Hafler. Ten si připsal kromě jedné branky také důležité asistence a byl v utkání rozdílovým hráčem.

 

Další výhru Pustovět řídil Michal Peták, který byl adresátem několika dlouhých míčů, na které Sokol vsadil. Míč podržel, rozdal a na druhé výhře v sezóně má lví podíl, Řevničov si s ním nevěděl rady. Jesenický útočník Petr Kotek zanechal v Lužné velmi dobrý dojem. Presoval, nechal na hřišti vše a odměnou mu byl jeden, ale přesto důležitý gól. Na závěr je v sestavě kola místo pro autora hattricku, nestárnoucího a stále při chuti hrajícího Jana Plačka z Kněževsi. Ke třem brankám přidal také asistenci.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.08.2021 02:17 do 25.08.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.