SESTAVA KOLA - 1.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 14.08.2021

0

První kolo je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce ale je výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do středy, do 12:00 hod. dopoledne.

V brance patří místo lišanskému kapitánu Zdeňku Řepkovi. Zelenobílé držel po celý zápas a plusový bod v penaltách je zejména jeho zásluhou. Ze stejného zápasu mají v top jedenáctce svůj post také krajní obránci Lukáš Vait a Jakub Feher. Oba za své týmy doslova jezdili a na hřišti nechali kus práce. Na stoperu odehrál dobrý zápas pustovětský Tomáš Volráb. Defenziva pod jeho vedením udržela čisté konto.

 

Motor TJR, tak by se dal označit Michal Čermák. Na hřišti nechal velmi dobrý výkon a pomohl porazit béčko Zavidova. Zkušený fotbalista Radek Pokorný dělal co mohl, ale Lužná na body o jeden gól nedosáhla. Na druhé straně v hředelském dresu překvapil mladý Dominik Brož. Odehrál sice jen druhý poločas, ale tučným písmem se podepsal pod vítězství.

 

Ze skvělé fyzické kondice a komplexnosti mohl těžit Lukáš Dolák, který v dresu tatranské rezervy vyčníval. Posledním v záložní řadě je Adam Trejbal. Řevničovská posila byla u obou branek svého mužstva a soupeři činila velké problémy.Tatranu pomohl k výhře dvěma góly Aleksandr Emelianov. Defenziva Ohnivce s tímto hráčem měla spoustu práce. Opomenout nelze strůjce pustovětského tažení proti Olešné, výborného a dvougólového Martina Hranaie.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.08.2021 07:02 do 18.08.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.