Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - ČFL A, 2020-2021

Datum kola: 04.11.2020

0
Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

Bohužel situace ohledně koronaviru nedovolila odehrát celý podzim. My vám přinášíme sestavu podzimu, který čítal pouhých osm kol. Ne všechny týmy navíc odehrály všech osm utkání. Hlasovat o hráče podzimu můžete až do 16. prosince 2020. Připravili jsme pro nejúspěšnější hráče i zajímavé ceny, o kterých budeme brzy informovat.

Brankář:

Jakub Schummer - SK Benešov

Devatenáctiletý mladíček odchytal pět utkání, v prvních třech vychytal čisté konto a vždy to bylo na hřištích soupeřů a znamenalo to pro Benešov celkem devět bodů. Poslední dvě utkání už k výhře jeho celek nedotáhl a Schummer vždy dvakrát inkasoval. 

 

Obrana:

Adam Čížek - FK Admira Praha

Admira inkasovala v osmi zápasech pouze osm branek a pohybuje se na špici tabulky. Zásluhu na tom má i Čížek, který z pozice středního obránce řídí obranu pražského celku.

 

Robin Hranáč - FC Viktoria Plzeň B

Plzeňské béčko se i díky svému bekovi drží na třetí příčce. Hranáč s pozice středního beka diriguje mladou obranu. Kaňkou na podzimu je debakl v derby v Domažlicích.

 

Štěpán Holý - FC Písek

Odehrál všech šest utkání Písku, z toho pětkrát plný počet minut. Jihočeši i přes menší počet odehráných zápasů drží střed tabulky a mohou pomýšlet i na vyšší příčky.

 

Záložníci:

Martin Psohlavec - FC Slavia Karlovy Vary

Zkušený záložník dokázal vstřelit tři branky a své zkušenosti na hřišti předává svým spoluhráčům. Karlovarská Slavia odehrála pouze šest utkání, přesto se drží v polovině tabulky. 

 

Petr Pejša - FK Loko Vltavín

Vltavín prožil skvělý vstup do soutěže a nadále se drží na krásném čtvrtém místě. Pejša k tomu přispěl hned sedmi brankami.

 

Egon Vůch - TJ Jiskra Domažlice

Někdejší ligový hráč v Domažlicích pomalu ožil a běhal po lajně jako v časech, kdy hrával ligu. Důležitý hráč pro své mužstvo.

 

Vojtěch Patrák - AC Sparta Praha B

Nastoupil ve všech osmi zápasech lídra tabulky a vstřelil osm branek. Řekl si i o šanci v áčku a nedávno na chvilku zasáhl do utkání Evropské ligy na slavném San Siru.

 

Útočníci:

Jaroslav Červený - SK Rakovník

Rakovníku se ani v této sezóně příliš nevede. Tým získal pouze šest bodů a je čtrnáctý. Za obě výhry vděčí tým především svému kapitánovi Červenému, který dokázal vstřelit již šest branek.

 

Petr Došlý - TJ Jiskra Domažlice

Skvělou formu si do podzimu přinesl střelec Domažlic. Nastoupil v šesti utkáních a vstřelil hned osm branek. 

 

Daniel Turyna - AC Sparta Praha B

Za béčko Sparty odehrál pouze pět utkání, přesto vstřelil šest branek, všechny padly v jeho úvodních dvou statech, kdy dvakrát vstřelil hattrick.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.