Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Pardubický | Krajský přebor , 2020-2021

Datum kola: 04.11.2020

0

Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

Sestava podzimu je tu! Podívejte se, kdo svými výkony nejvíce zaujal, komu to pálilo, kdo šance připravoval nebo naopak kdo se stal "panem neprůstřelným" mezi třemi tyčemi. Věříme, že zde najdete své favority, které můžete podpořit svými hlasy a ocenit tak jejich podzimní dřinu.

Jan Ehrenberger (Lanškroun) - Jeden z nejzkušenějších brankářů soutěže. Má zkušenosti z vyšších soutěží a na jeho výkonech je to pravidelně znát. Za celou podzimní část lovil míč ze své sítě pouze sedmkrát.

Matyáš Petržíla (Chrudim) - Pravidelně nastupuje v základní sestavě a podává úctyhodné výkony. Jeho mužstvo v podzimní části inkasovalo pouze sedmkrát a vede celou soutěž.

Jakub Novák (Svitavy) - Své zkušenosti využívá v zápasech a na jeho výkonech to lze poznat. Pravidelně patří mezi nejlepší hráče Svitav.

David Kopecký (Chrudim) - Další ze základních kamenů v základní sestavě Chrudimi. Na podzim se dvakrát gólově prosadil proti Rohovládově Bělé a v derby s Moravany. 

Jan Štoudek (Litomyšl) - V první polovině sezóny chyběl v základní sestavě pouze jednou. Soupeřům nastřílel 6 branek. Pětkrát se prosadil v utákní proti Třemošnici. 

Jan Bednář (Moravská Třebová) - Pravidelně podává nadstandartní výkony a patří mezi nejlepší hráče Moravské Třebové. Na střlecké listině má 5 zářezů.

Šimon Štanglica (Choceň) - Talentovaný, mladý a rychlý hráč. V podzimní části se jednou blýskl hattrickem v utkání s Rohovládovou Bělou. Trefil se také do sítě nováčka soutěže z Proseče. 

Jan Rosůlek (Holice) - Jeden z nejdůležitějších hráčů Holic. Do tabulky střelců se zapsal dvakrát. Prosadil se v zápase s Luží a také rozvlnil síť Horních Ředic.

Michal Knotek (Moravany) - V tabulce střelců se nachází na 3. místě. Na svém kontě má 13 zásahů. Během podzimní části zkompletoval třikrát hattrick v zápasech proti Třemošnici, Horním Ředicím a Luži. 

František Ptáček (Lanškroun) - Jeden z nejzkušenějších hráčů Lanškrouna a zároveň král tabulky střelců s 18 zásahy. Hattrickem se blýskl v utkáních proti České Třebové, Proseči, Svitavám a Hroním Ředicím. V celé soutěži je opravdu rozdílovým hráčem.

Jindřich Václavek (Holice) - Se 14 ti brankami je druhým nejlepším střelcem soutěže. Svými výkony dopomohl k umístění Holic na 2. místě v tabulce soutěže.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.