Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021

Datum kola: 04.11.2020

0

Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

Bohužel, co si nikdo na začátku podzimní části nepřál, se nakonec stalo skutečností a po nedohraném 8. kole byly všechny amatérské soutěže pro letošní rok ukončeny. I přes tento fakt jsme se rozhodli, že utvoříme SESTAVU PODZIMU, ve které budete moci v průběhu jednoho měsíce hlasovat pro své favority. Nominovat své členy mohlo tentokrát prvních 9 mužstev po odehrané části OP a zatím suverénní celky Zlivi a Borku dostaly jako bonus, ze svého mužstva nominovat po dvou hráčích. Tentokrát je opravdu oč hrát, protože sponzor věnuje do soutěže několik beden piva Lobkowicz Premium. Proto nezahálejte a snažte se po celou dobu hlasování, které bude probíhat od středy 4.11.2020 do 16.12.2020, svým favoritům posílat co nejvíce hlasů. 

Sestavu, kterou vybrali samotní funkcionáři a členové jednotlivých týmů, nabízíme níže a přidáváme také bohatou fotogalerii z několika soutěžních zápasů OP na Českobudějovicku.

 

NOMINOVANÍ HRÁČI

 

Brankář:

David KEŘKA ( SK Rudolfov "B" )

Michal Nestával ( vedoucí týmu )

" Pro nás nejdůležitější hráč. Je výborný brankář, lepší v soutěži není a svojí invidualitou dokáže naskočit i do hry, kde vždy bývá jeden z lepších hráčů . To také ukázal v nedohrané podzimní části, když ve čtyřech zápasech naskočil do hry jako krajní záložník či útočník. Svým přístupem a poctivostí k tréninkům i zápasům a vůbec celkově si určitě zaslouží být v sestavě podzimu :-) "

 

Obránci:

Lukáš ČÁP ( SK Zliv )

Martin Tesař ( asistent trenéra )

" Nováček v našem týmu, který přišel z Lomnice je posilou, která se rychle zabydlela na levé strany naší sestavy. Další z hráčů s pravidelnou účastí na trénincích. Hráč s výbornou levačkou, který vyniká svojí rychlostí a několikrát se prosadil i střelecky. "

Ondřej VANÍK ( FK Borek )

Radek Horejš ( hráč )

" Právě tohoto hráče volím jako muže číslo 1. Na podzim se tento univerzál, který nejčastěji nastupoval na pravém beku, stal nesdílnou součástí naší základní sestavy. Právě jeho progres byl největší a k poctivé obraně navíc dokázal podporovat i útok a střílet důležité góly. "

Jan STISKALA ( TJ Nové Hrady )

Jiří Tomášek ( hráč )

" Je mu 16 a hraje nejčastěji beka. Je strašně rychlý a v zápasech piluje lajnu nahoru dolu. Za zápas toho neuvěřitelně naběhá. "

 

Záložníci:

Matěj VESELÝ ( TJ Lokomotiva ČB "B" )

Zdeněk Gregor ( hráč )

" Matěj odehrál jako jeden z mála všechna utkání, svojí neunávnou fyzickou kondicí pomáhal úspěšně bránit ale i nebezpečně zaútočit :-) "

Pavel BOUBAL ( SK Zliv )

Martin Tesař ( asistent trenéra )

" Kapitán na svém místě. Na hřišti je tím hráčem, který hru diriguje a sám je velmi platným hráčem. Svojí bojovností, chutí do hry a účastí na většině tréninků je příkladem pro ostatní hráče. "

Lukáš JANÁK ( SK Dobrá Voda )

Jan Baštář ( vedoucí a hráč )

" Fotbalista, který po operaci kolene neztratil nic ze své rychlosti. Když nastartuje svoji motorku, těžko ho někdo zastaví. Jěště více klidu ve finální fázi, ale jsme dřeváci, proto hrajeme okres :-D "

Václav JIRKOVSKÝ ( SK Jankov "B" )

Tomáš Bürger ( trenér )

" Hráč A-týmu, který často chodí pomáhat rezervnímu týmu a na hřišti jde všem příkladem nasazením a zaujetím pro hru. Hodně toho neběhá a nevypustí žádný souboj za jakéhokoliv stavu. "

 

Útočníci:

Tomáš KŘIVÁČEK ( TJ Hluboká nad Vltavou "B" )

Jeden z hráčů který se sice neúčastnil všech podzimních soutěžních zápasů B-týmu, ale i přesto svému mužstvu v ofenzivní části vždy obrovsky pomohl, o čemž vypovídá jeho statistika 6 vstřelených branek ve 4 odehraných zápasech

Jaroslav HOUŠKA ( FK Borek )

Radek Horejš ( hráč )

" Tento ostřílený matador přispíval naší hře především svým přehledem, zkušeností a samozřejmě také góly. V několika zápasech jsme ho, pro něj netypicky, museli využít ve středu zálohy, s čímž se také dokázal bravurně vyrovnat. "

Jiří HANOUSEK ( TJ Slavoj Srubec )

René Janoušek ( hráč )

" Na Srubci jsme se rozhodli zkusit pro začátek této sezony Jirku Hanouska v útoku a vyplatilo se nám to. V sedmi odehraných zápasech vstřelil devět gólů a zatím se řadí k elitě v tabulce střelců. "




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.