Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Pardubický | Svitavy | III. třída , 2020-2021

Datum kola: 04.11.2020

0
Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

Sestava podzimu je tu! Podívejte se, kdo svými výkony nejvíce zaujal, komu to pálilo, kdo šance připravoval nebo naopak kdo se stal "panem neprůstřelným" mezi třemi tyčemi. Věříme, že zde najdete své favority, které můžete podpořit svými hlasy a ocenit tak jejich podzimní dřinu.

Jan Herkus (Čistá) - Za celou podzimní část sezóny lovil míč ze sítě pouze čtyřikrát. Inkasoval nejméně branek v celé soutěži a zaslouženě patří mezi nejlepší jedenáctku podzimní části.

Jaroslav Vašíček (Křenov) - Na kraji obrany podává zkušené a kvalitní výkony. Pravidelně patří mezi nejlepší hráče na hřišti a také díky němu se mužstvo Křenova nachází na 2. místě tabulky.

Ondřej Urban (Rohozná) - Zkušeně řeší mnohdy obtížné situace během utkání, zvládá řídit celou obranu a využívá svých zkušeností. Gólově se prosadil v utkání o čele tabulky proti mužstvu Křenova.

Vojtěch Šilhart (Vendolí) - Během podzimní části sezóny se prosadil celkem třikrát. Rozhodl zápas proti rezervě Kunčiny, prosadil se v utkání s céčkem Moravské Třebové a otevřel skóre v derby s Koclířovem. 

Jan Lexmaul (Městečko Trnávka) - Další střelec, který má svém kontě 3 branky. V sestavě Trnávky nechyběl ani jednou. 

Patrik Krivák (Sebranice) - Za celý podzim se na střeleckou listinu zapsal celkem pětkrát. V zápasech proti Moravské Třebové a Koclířovem se trefil hned dvakrát. Pátou branku vstřelil na hřišti Třebařova. 

Michal Navrátil (Křenov) - Také on má na svém kontě 5 branek a je tak nejlepším střelcem svého mužstva.

Patrik Mikšánek (Moravská Třebová) - V sestavě chyběl pouze dvakrát. Dokázal se prosadit proti lídrovi soutěže z Rohozné a také proti Koclířovu.

Marek Leinweber (Rohozná) - Král střelců soutěže. Za celou podzimní část nechyběl v sestavě Rohozné ani jednou a vstřelil celkem 22 branek, což je skoro polovina vstřelených branek Rohozné. V zápase s rezervou Kunčiny vstřelil 9 branek, v Koclírově se trefil sedmkrát

Martin Potáček (Moravská Třebová) - V tabulce střelců se nachází na 3. místě. Zaznamenal celekm 10 branek a je nejlepším střelcem svého mužstva.

Libor Boháček (Rohozná) - Také on nevynechal jediné utkání Rohozné. Síť rozvlnil dvanáckrát a je 2. nejlepším střelcem soutěže. Dokáže plnohodnotně zastoupit svého spoluhráče Leinwebera, když se střelecky nedaří jemu. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sebranice 17 53:33 37
2 Radiměř 16 48:32 33
3 TJ Sokol Čistá 16 28:21 25
4 Linhartice 16 33:35 21
5 SK FC Koclířov 17 31:41 21
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Pavel Bednář 13
2 Radim Kyrcz 8
3 Jan Šmíd 8
4 Erik Konečný 8
5 Petr Kárský 8
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 28 54,9% 3
2 Jiří Klik 12 44,4% 1
3 Miroslav Liška 8 66,7% 1
4 Radek Hruška 5 33,3% 0
5 Jaromír Bělunek 2 33,3% 0
Zobrazit celou tabulku