Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021

Datum kola: 04.11.2020

0
Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

Podzimní část se bohužel nedohrála, my ale nevidíme jediný důvod, proč nevyhlásit sestavu podzimu! Top jedenáctku těch, kteří se v dresu svého týmu prezentovali nejlépe a svými výkony na hřišti zanechali nejen dojem, ale také rozhodli o vítězství. Věříme, že zde najdete své favority, které podpoříte hlasy, a to až do 16. prosince!

Někdo stihl sedm zápasů, jiné týmy měly větší štěstí a stihly o utkání více. Mnoho hráčů mělo šanci ukázat svým trenérům, zda si zaslouží hrát v základu nebo jít do zápasu v roli střídajícího. Byť není podzimní část kompletní, naše redakce přináší top jedenáct hráčů, kteří zaujali v zápasech nejvíce a těch, kteří jsou pro svůj nepostradatelnými. Zde je jejich výběr!

 

V brance má své místo Ivan Haužvic, který hájí svatyni rynholeckého Baníku. Velezkušený brankář svůj tým v každém zápase držel nad vodou a vychytal několik důležitých bodů. Během zápasů prokazoval, že jeho spoluhráči mají na čem stavět. Pozici moderního beka zastává mšecký Tomáš Janoušek. Ten si plní nejen svou práci vzadu, obrovskou podporou je i pro ofenzivní fázi. V top jedenáctce nemůže chybět ani Václav Zuska, stoper Městečka. Ohnivci v tomto hráči mají obrovskou jistotu v zadních řadách. Stejně jako Lužná v Milanu Polákovi, který v každém utkání dokazoval, že je nadstandardním hráčem pro tuto soutěž.

 

V dresu Jesenice se několikrát zaskvěl Vít Fiala, který dokázal strhnout tým k velmi dobrým výsledkům a také výkonům. Pro desátý celek soutěže nepostradatelný hráč. Jan Sláma stihl odehrát sice jen šest zápasů, po kterých přišlo nepříjemné zranění, ale během nich stihl ukázat, že i on je pro Hředle stěžejním hráčem a snesl by měřítko vyšší soutěže. Největším překvapením je pro mnohé celek z Roztok, který se nachází na krásném druhém místě. Motorem týmu je Michal Čermák, ani on nesmí v sestavě podzimu chybět. Řevničov má kvalitní tým a i on se v soutěži po postupu zabydlel. To dokazuje v každém zápase, stejně jako výborné výkony Pavel Bohatý. Na svém kontě má důležité branky, které pro jeho celek znamenaly důležité body.

 

Dalším hráčem v dresu Lužné, který je pro spoluhráče velmi důležitým, je útočník Radek Pokorný. Jeho sedm branek vyneslo Lužné sedmou pozici v tabulce. Velmi zkušený fotbalista, který když je na hřišti, luženský výběr je silný. Hředle jsou zejména v ofenzivě velmi nebezpečné. A kdyby si útočníci vážili šancí, skóre v tabulce by mohlo být o to lepší. Denis Bechner má na svém kontě devět branek. Ukázal, že góly dávat umí, ale také je připravovat. A to i v pozicích, kdy může sám skórovat. Nejlepší střelec dosavadní části soutěže se jmenuje Petr Heller a obléká dres suverénního celku ze Mšece. Na svém kontě má deset zásahů a jako nejlepší střelec zde nemůže chybět.

 

O co se hraje? Ve hře je hned několik beden piva Lobkowicz Premium, takže je skutečně oč hrát. A zejména k amatérskému fotbalu pivo patří. Věříme, že si každý čtenář najde svého favorita, kterého dožene za vítězstvím. Koho by nelákal zisk ocenení hráče podzimu a k tomu pivní trofej?

 

Mrzí nás, že nemůžeme po vystavené stopce vydávat další reporty a zajímavé články z amatérského fotbalu. Podívat se můžete ale na naše oblíbené fotoseriály! Partnerkám či manželkám fotbalistů naskočí husí kůže při fotoseriálu s názvem Fotbal někdy bolí, brankáři a jejich fanynky či fanoušci se rádi podívají na povedené zákroky ve fotoseriálu s názvem Těžká práce gólmanů a žíla na krku fotbalovým příznivcům může naskočit během fotoseriálu Pánové rozhodčí, kterou však mohou zahnat při fotoseriálu Ženy s píšťalkou.

 

A jaké další fotoseriály nabízí aktuálně náš portál? Emoce na pochodu, Očima fanynek, Fanoušci, Život ve skluzu, Nejlepší momentky fotbalového podzimu a nebo Amatérský fotbal v Německu. Každý fotoseriál navíc navede čtenáře na odkazy fotoseriálů staršího data, takže na výběr je toho opravdu mnoho.

 

Je jisté, že amatérskému fotbalu tento rok definitivně odzvonilo. Můžeme jen doufat, že následující rok bude zase vše tak, jak má být a svět bude zase v pořádku. Rozloučím se s vámi výrokem již zesnulého komentátora Víta Holubce a jeho proslulou hláškou: Sportu zdar a fotbalu zvlášť!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.