Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2020-2021

Datum kola: 04.11.2020

0
Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

Zde je sestava podzimní části. Bohužel do konce roku si už nezahrajeme, můžeme alespoň hlasovat pro nejlepšího hráče podzimu! Nezapomeňte se podívat do galerie, třeba tam bude i váš favorit!

Hlasovat můžete každý den, až do 16.12. 2020 a pro ty nejlepší z celé republiky máme nachystané basy piva od pivovaru Lobkowicz. Registrovaní členové mohou hlasovat každou hodinu, neregistrovaní potom jednou za 24 hodin!

Do branky se postaví Ondřej Lukáš. Důležitý článek holoubkovské obrany. Nebojí se dirigovat spoluhráče před sebou. Spoluhráči se na něj dokážou spolehnout.

 

V obraně je Tomáš Šťastný z Cheznovic, tvrdý kámen cheznovické obrany a lídr mužstva. Vstřelil uctihodných 6 branek. Dalším obráncem je Petr Kabát z Radnic. Kabitán, který dokáže nabudit celé mužstvo klepším výkonům. Srdce týmu. Jako třetí v obraně nastoupí Milan Kolařík. Obránce, který má přehled na hřišti a dokáže si diriguje celé mužstvo. Z jeho zkušeností těží celý tým. 

 

Na lajně je Šimon Huttr. Hráč, který ještě minulou sezonu nastupoval ve Strašicích je teď hráčem Radnic. Jeho veliké plus je rychlost a využívá mezer v soupeřově obraně. Na středu zálohy bude jeho bývalý spoluhráč ze Strašic Radek Štych, hráč který na sobě maká. Hráč uprostřed hřiště s vynikající technikou, na jeho balony za obranu je radost se dívat. Na středu s ním nastoupí Tomáš Kratochvíl z Volduch. Rezerva Volduch je bez něj poloviční. Srdce týmu a spoluhráči na něj spoléhají. Jako čtvrtý záložník nastoupí na kraji Josef Koníček. Radnický hráč, který se už prosadil 7x. Rezerva Radnic na něj spoléhá. 

 

V útoku je Tomáš Teplý. Třetí nejlepší sřelec podzimu, trefil se 10x. Na něj i na jeho fanklub v čele s babičkou spoléhá celý Holoubkov. Tomáš těží ze své rychlosti, které využívá náběhy za obranu. Další útočník a nejlepší sřelec podzimu je Ladislav Šťastný z Dobříva. Dokázal se prosadit už 12x. Stálá opora na kterou v Dobřívě hodně spoléhají. Dokázal například vystřelit dvěma goly vyhru nad Skomelnem. A jako poslední hráč sestavy podzimu je druhý nejlepší střelec odehrané části je Petr Pospíšil z Strašic. Útočník, který má na svém kontě 11 přesných zásahů. Jeho předností je obrovská bojovnost. I přes své zranění ramene nastupoval a nechtěl vynechat jedinou minutu. Ve vápně si umí vybrat místo.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.