Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2020-2021

Datum kola: 01.11.2020

0
Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

Zde je sestava podzimní části. Bohužel do konce roku si už nezahrajeme, můžeme alespoň hlasovat pro nejlepšího hráče podzimu! Nezapomeňte se podívat do galerie, třeba tam bude i váš favorit!

Hlasovat můžete každý den, až do 16.12. 2020 a pro ty nejlepší z celé republiky máme nachystané basy piva od pivovaru Lobkowicz. Registrovaní členové mohou hlasovat každou hodinu, neregistrovaní potom jednou za 24 hodin!

Mezi tři tyče patří Michal Loužecký, brankář rezervy Vejprnic. Sice jeho mužstvu patří 12. příčka, ale Michal pustil jen 10 golu a chyběl jen u jednoho zápasu v podzimní části. Držák celé obrany.

 

Před ním bude tříčlenná zeď. Jedním bude Miroslav Cígler z plzeňského Slovanu. Stálý člen základní sestavy na pozici krajního beka, který piluje lajnu. Zdobí ho vynikající fyzička. Na střed obrany se postaví Petr Ulrich, který je oporou mužstva Slavoj Mýto. Nejstarší hráč týmu, ale pořád hraje jako za mlada. V obraně Mýta nenahraditelný lídr týmu. Jako třetí obránce je Jakub Černý. Nesmírně rychlý krajní obránce, který dělal starosti ne jednomu mužstvu v soutěži, díky tomu byl také odměněn třemi goly během prvních třech zápasů. 

 

Na kraji zálohy je mladý Jaromír Beran. Mládí a dravost, to je největší přínos pro tým z Kozolup. V kabině nezkazí žádnou srandu a o poločase dokáže spoluhráče vyhecovat k lepším výkonům. Na středu další mladý hráč, který si prošel mládeží plzeňské Viktorie Plzeň. Momentálně je ale Alexandr Zikmund kapitánem Smíchova. Přehled na hřišti arychlá práce s míčem je to, co ho zdobí nejvíce. S nim na středu bude hrát další kapitán v soutěži, tentokrát ale kapitán Mýta Petr Bejček. Duše týmu, pomáhá na hřišti, ale i mimo něj. Vždy ví co má v dané chvíli říct svým spoluhráčům. A zálohu podzimní části uzavírá Karel Schleis z Malesic. Krajní rychlý záložník, který motá soupeřům hlavy. Má za sebou skvělé zápasy ve kterých dokázal vstřelit několik branek. 

 

V útoku nastoupí aktuální nejlepší střelec Tomáš Hatina. Hráč s citem pro hru. Neskutečný dříč a bojovník, který nerad prohrává. Soupeři nenechá ani metr prostoru. Ryzí střelec a velká opora týmu z Mýta. Dalším útočníkem je Václav Bezdička. Druhý aktuálně nejlepší střelec soutěže, na svém kontě má 10 přesných zásahů. Velmi zkušený a nepříjemný útočník z Dýšiný. A jako poslední hráč, který patří do sestavy podzimu je Matěj Bouzek z Touškova. Kráč který s dostal i do sestavy posledního odehraného kola, kdy vstřelil Mýtu 2 přesné zásahy. Jeho aktivita, chuť hrát a nespočet náběhů za obranu je to, co tohoto hráče nejvíce zdobí.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.