Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2020-2021

Datum kola: 01.11.2020

0
Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

Podzimní část sezóny 2020/2021 kvůli nastalé situaci kolem koronaviru skončila bohužel předčasně, ale i přesto vám přinášíme jedenáctku nejlepších hráčů v sestavě podzimu. Kdo se stane hráčem podzimu? Hlasujte pro vašeho favorita.

Ve fotogalerii naleznete výběr momentů z některých utkání.

Jiří Průša - brankář - FC Chýnov

V podzimní části po odehraných osmi kolech byl stabilní oporou týmu, neobdržel žádnou žlutou ani červenou kartu, dvakrát se dostal do sestavy kola, jednou zvítězil a stal se tak hráčem kola.

Zdeněk Malý - stoper - TJ Nová Včelnice

Po návratu z Rakouska už druhou sezónu přetrvává v Nové Včelnici. Je zkušeným nejstarším hráčem a oporou týmu, herně nejslušnější. Neobdržel žádnou žlutou ani červenou kartu.

František Bambule - předstoper - SK Lišov

Neúnavně podporuje své spoluhráče a dobře brání. Také je sběratelem karet. Během sedmi zápasů obdržel tři žluté karty a jednu červenou. Dostal se do sestavy kola, kde poté zvítězil a stal se hráčem kola.

Matěj Bohůnek - obrana - SK Slavia České Budějovice

Kapitán mužstva Slavie, který pravidelně podával solidní výkony a prosadil se i gólově. Po šesti odehraných zápasech má na kontě tři žluté karty. Do sestavy kola se dostal jedenkrát.

Jaroslav Prášek - záloha - FC Chýnov

Gólově se prosadil v sedmi kolech z osmi, v jednom kole nastřílel hattrick a právem opanuje první příčku nejlepšího střelce s celkovým počtem deset branek.Na svém kontě má dvě žluté karty.

Jakub Svojše - střed zálohy - TJ ZD Kovářov

Je velkou oporou týmu, který se momentálně drží na třetí příčce. Šestkrát se prosadil gólově, tedy téměř v každém utkání. Na svém kontě má pouze jednu žlutou kartu.

David Fiala - střed zálohy - FK METEOR Tábor

Jako již v předešlé sezóně, tak i v této opět táhl mužstvo. S novou pozicí na hřišti ve středu zálohy se vypořádal chválihodně. Jeho skóre činí čtyři vstřelené branky ku pěti žlutým kartám.

Vojtěch Charypar - střed zálohy - TJ Sokol Bernartice

Dokázal se v první fázi popasovat s přechodem do dospělého fotbalu a nominován je i z důvodu jeho celkového přístupu k fotbalu. Jeho konto je vyrovnané, jedna vstřelená branka a jedna žlutá karta.

Tomáš Vršitý - pravý kraj záloha - SK Slavia České Budějovice

Odehrál velkou část utkání a v každém zápase ukázal, že je důležitým článkem základní sestavy. Po přesunutí na pravý kraj zálohy se zvýšila produktivita týmu a sám Tomáš se začal prosazovat i gólově. Neobdržel žádnou žlutou kartu a vstřelil dvě branky.

Kryštof Kadlec - útok – TJ Hluboká nad Vltavou

Jeden z nejlepších střelců této soutěže, který má na svém kontě deset branek, kdy v jednom zápase nastřílel 4 góly a v dalších kolech dvakrát hattrick. Z karet obdržel tři žluté a jednu červenou.

Pavel Dedič - útok – TJ Centropen Dačice

Nejlepší střelec týmu, což dokazuje třetí příčka s celkovým počtem osm branek. V průměru si drží jednu branku na zápas. Žlutou kartu obdržel pouze jednou.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.