Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021

Datum kola: 01.11.2020

0
Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

Přinášíme Vám sestavu podzimu! Jelikož už nás v letošním kalendářním roce více zápasů nečeká, můžeme se alespoň vrhnout do výběru toho nejlepšího hráče za celý podzim! Hlasovat můžete každý den, až do 16.12.2020 a pro ty nejlepší z celé republiky máme nachystané basy piva od pivovaru Lobkowicz! Tak neváhejte a vyberte si svého vítěze. Nezapomeňte, že registrovaní členové mohou hlasovat každou hodinu, neregistrovaní potom každých 24 hodin! Kromě hráčů v naší fotogalerii naleznete i ty nejlepší fotografie, které se v podzimní části Krajského přeboru urodily.

Sestava byla zvolena na základě herních statistik, vytíženosti hráčů a samozřejmě po střízlivé rozvaze členů týmů (trenérů či kapitánů), pod jejichž vlaječkou jednotliví hráči nastupují.

 

BRANKÁŘ:

Rozhodování o nejlepším brankáři podzimní části bylo nejjednodušší ze všech. Nejlepší čísla má po celou dobu za TJ Jiskru Domažlice B stabilně nastupující LUKÁŠ ČERVENÝ, ketrý za 8 zápasů pustil za svá záda pouze 4 branky.

Do sestavy se nevešli: Jan Turek - SK Slavia Vejprnice, Miroslav Zach - SK Horní Bříza.

 

OBRANA:

Při volbě rozestavění na tři obránce nebyla volba obránců jednoduchá. Více než polovina týmů nedostala v zápasech více než 15 branek a to je ukázkou toho, že spousta mančaftů je velmi vyrovnaná. Přesto jsme se dobrali k této trojici...

Na levou stranu obrany byl zvolen MICHAL VÍT z Černic. Dle slov trenéra byl nejlepším hráčem podzimu celého týmu a kdyby ho při hře nelimitovalo zranění, byl by ještě lepší. Tak uvidíme, zda svou formu ukáže i na jaře. Nicméně svůj výkon může korunovat také statistikou 0 žlutých karet za uplynulé zápasy. Malokterému obránci se povede mít obranné zákroky povětšinou "čisté".

Na prostředek obrany byl zvolen VLADIMÍR PUHLOVSKÝ, nastupující za SK Slavia Vejprnice. Vladimír má na svém kontě 4 žluté karty a za zabránění vážné brankové příležitosti také jednu červenou. Nicméně i tímto nikterak hrozivým zákrokem zabránil možnému vstřelení branky a i to je potřeba od obránce a kapitána týmu čekat. 

Posledním obráncem v sestavě podzimu je JIŘÍ HARTL, hrající za TJ ZD Meclov. Celek, který se po špatném začátku raketově zvednul a momentálně sedí na 3. nejvyšším stupínku. Jiří byl stejně jako Vladimír již jednou zvolen do sestavy kola. Stejně jako oba obránci, nevstřelil ani jednu branku, za to několika obdrženým zabránil. Obdržel 3 žluté karty.

Do sestavy se nevešli: Tomáš Korelus - TJ Jiskra Domažlice B, Zdeněk Netáhlo - SK Horní Bříza, Jakub Kohout - TJ Sokol Lhota.

 

ZÁLOHA:

Výborných záložníků je v krajském přeboru spoustu, celá sestava by nám nestačila, přesto myslíme, že jsme vybrali velmi dobře.

Na levou stranu zálohy jsme vyslali neúnavného ONDŘEJE KOTRNOCHA, který válí za Sokol Lhotu. Již jednou zvolený hráč kola je člověk s neuvěřitelným fyzickým fondem, má na kopačce několik gólových přihrávek a sám se jedinkrát prosadil. 

Střed zálohy patří VOJTĚCHU ČERNÉMU, nastupujícímu s číslem 14 za "Benfiku" Domažlice. Za svůj tým se dokázal dvakrát prosadit, když ta důležitější branka padla do sítě Lhoty. Je tvořivým hráčem, z čehož těží zejména útočníci, ať už je na hrotu kdokoliv.

Dalším střeďákem je JAN HARMADY, kapitán SK Rapid Plzeň. Šikovný a silový středopolař za osm odehraných zápasů dokázal za standardních situací připravit několik gólovek, celkem dvakrát se sám prosadil a 4 žluté karty hovoří o tom, že pro ostrý souboj nejde daleko. Jak je uvedeno výše, i takových hráčů je v sestavě třeba.

Na pravou stranu zálohy byl zvolen tlumačovský kapitán, LUDĚK LEITL. Díky jeho vytvořeným akcím a precizním dlouhým pasům, mohli jeho spoluhráči Wolf s Džuganem (a další) tolikrát skórovat.

 

ÚTOK:

Útočná trojice byla z pozice volby velmi jednoduchá a zde, stejně jako v brance, hovoří čísla.

Prvním voleným útočníkem je vejprnický LUKÁŠ KRAMER. Nebyl pouze na jediném zápase svého týmu, připsal si 7 branek a několik asistencí, ze kterých těžil zejména spoluhráč Heller.

Dosavadní nejlepší střelec soutěže, JAN HAVLÍČEK, který pravidelně nastupuje na pozici podhrotového útočníka, nesměl v sestavě podzimu chybět. Vstřelil 11 branek a pro Meclov je nenahraditelný.

Posledním útočníkem je zkušený VÁCLAV ŠPERL, který za Holýšov nasázel 8 branek. I ve svých 35 letech dokáže bez problému obejít mladší soupeře a pro holýšovskou mladou generaci je výborným útočným vzorem.

Do sestavy se nevešli: Adam Heller - SK Slavia Vejprnice, Martin Wolf - TJ Start Tlumačov, Tomáš Roubal - SK Rapid Plzeň.

 

Znovu připomínáme, že hlasovat můžete až do 16.12.2020. Pokud jste registrovanými členy, hlasovat můžete každou hodinu a pokud ne, hlasovat můžete 1x denně. Také se nezapomeňte podívat do fotogalerie, kde kromě fotek nominovaných hráčů najdete i ty nejlepší záběry ze soutěže za celou podzimní část!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.