Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021

Datum kola: 01.11.2020

0
Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

SESTAVA PODZIMU je tady! Podzimní část se sice nedohrála celá, ale i přes to vám přinášíme tu nejlepší jedenáctku z dosud odehraných kol. Hlasovat můžete každý den až do 16.12. Tentokráte se hraje o bedny piva Lobkowicz Premium.

V bráně nejlepší jedenáctky podzimu stojí Jiří Kovařík, brankář TJ Měcholupy. Jiří chyběl jen v jediném utkání. Celkem tedy za 7 utkání inkasoval pouhé 3 branky!

 

Prvním obráncem je kapitán Strážova, Michal Chaluš. Michal jako správný kapitán nechyběl v jediném utkání a navíc je velmi produktivní. V 8 zápasech vstřelil 6 gólů! Dalším obráncem, který nesmí chybět je Karel Veselka, kapitán prvního celku tabulky Měcholup. Karel jako kapitán řídí obranu svého mužstva a společně se skvělým brankářem tvoří nedobytnou tvrz, která obdržela pouze 3 góly v 8 zápasech. Posledním obráncem je Tomáš Blohmann. I díky Tomášovi obdrželo béčko Lub v domácích utkáních pouze 2 góly.

 

V záloze začínáme v Hradešicích. Kapitán místního áčka Michael Buchta se stal hráčem 2. kola a na svém kontě má 3 góly. V této sestavě nesmí chybět Patrik Petruška. Děvetadvacetiletý záložník Janovic se stará především o rozehrávku svého týmu a v každém zápase je velmi aktivní. I díky němu jsou Janovice na 3. místě. Dalším záložníkem je Zbyněk Toman, který patří mezi největší opory Strážova. Na svém kontě má 4 góly. Posledním záložníkem v tomto výběru je jednadvacetiletý Václav Kaas. Václav tvoří hru Měcholup, které mají ty největší ambice-postup do kraje. Měcholupy jsou první i díky němu, protože připravuje nespočet šancí pro své spoluhráče.

 

Prvním útočníkem je Pavel Vachtl, střelec Chudenic. Pavel je s 8 góly na druhém místě tabulky střelců. Tabulce střelců však úřaduje kanonýr Nýrska, Tadeáš Kohout. Tadeáš odehrál pouze 5 zápasů, ve kterých vstřelil 10 gólů! Posledním útočníkem sestavy podzimu je kapitán Janovic, Matěj Hájek. Matěj nastoupil do 6 zápasů, ve kterých vstřelil 7 gólů. Kapitán Janovic chyběl ve 2 utkáních. V obou utkáních Janovice prohrály. Není pochyb, jak důležitým hráčem Matěj je.

 

Hlasovat můžete až do 16.12. Ve fotogalerii vám přinášíme ty nejzajímavější fotografie z podzimních utkání.

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.