Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Olomoucký | Krajský přebor , 2020-2021

Datum kola: 01.11.2020

0

Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

Stejně jako loni přezimuje na prvním místě tabulky Olomouckého krajského přeboru celek Šternberka. Právě jeho hráči ovládají i nejlepší jedenáctku hráčů ze zápasů podzimní části sezony. Jsou v ní hned čtyři. Další nominace dostali zástupci Medlova, Lutína, Lipové, Jeseníku, Ústí, Rapotína a Litovle.

David Kopřiva – Brankář se skvělou kopací technikou pomáhá Šternberku zakládat rychlé útoky z výkopu a jeho spoluhráči nemusí mít strach si s ním pomoci při rozehrávce. Na kontě má pouze sedm inkasovaných branek, což značí nejlepší defenzivu v krajském přeboru. Rovněž vychytal čtyři nuly a dovedl tým k devíti výhrám (jedna z toho na penalty).

Zdeněk Bartoněk – Medlovskému celku se letošní sezona nedaří podle představ, ale i přes nepovedené zápasy vždycky snesl tento univerzál přísné měřítko. Za celý ročník nevypustil souboj a vyzkoušel si pozici stopera, krajního beka i středního záložníka. Jedná se o motor týmu, bez kterého by Medlovu chybělo spousta naběhaných kilometrů a vybojovaných míčů.

Martin Kuba – Kapitán a pilíř defenzivy Šternberka, o které už bylo napsáno dost. Další z klíčových hráčů, kteří přispívají k dobrým výsledků.

Tomáš Konečný – Obránce či záložník Lutína svými výkony přispěl k třetí příčce Sigmy a hlavně druhé nejlepší obraně. Jeho celek inkasoval pouhých osm branek v deseti duelech, což je jen o jednu více než Šternberk. Lutín udržel čtyřikrát čisté konto a v zápase inkasoval maximálně dvě branky.

Ondrej Milar – Loňský nováček je na čtvrtém místě tabulky a svými výkony a brankami k tomu pomohl i tento dvaadvacetiletý fotbalista. Nevynechal jediný zápas a prosadil se třikrát.

Jan Nehyba – Patří mezi důležité hráče Ústí. I díky jeho šesti brankám jeho tým stíhá vedoucí Šternberk z druhé pozice.

Jiří Mráz – Další mladá puška. Futsalista i fotbalista Jeseníku nasázel na podzim osm branek a je druhým nejlepším střelcem soutěže. Zaujal brankou, která padla po jeho sólu, při kterém obešel tři protivníky. Dojem kazí jedna červená karta.

Jiří Ševčík – Fotbalista s minulostí v divizním Šumperku vstoupil do letošní sezony krajského přeboru náramně. V úvodních kolech pálil gól za gólem a táhl nováčka z Rapotína. Hráč s dělovkou v noze nevynechal ani minutu, ale v závěru se jemu i celému týmu přestalo dařit.

Pavel Kryl, Jan Tögel – Tito dva hračičkové jsou důležitou součástí šternberského mužstva. Oba zařídí velké množství branek. Ať už šance vytvářejí nebo jsou na jejich konci. Bez nich by to měl ambiciózní celek o dost těžší.

Petr Dragon – Vypadalo to, že Litovel na tom bude hodně špatně. Jenže potom se jí vrátil Libor Navrátil, vedle kterého se ještě více projevila kvalita Petra Dragona, který šesti brankami a několika dobrými výkony posunul Tatran do horní poloviny tabulky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 FK Medlov 21 72:15 59
2 TJ Sokol Bělotín 21 49:21 51
3 FC Želatovice 21 46:28 37
4 TJ Sokol Čechovice 21 39:34 35
5 TJ Jiskra Rapotín 21 47:45 34
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Patrik Kasal 24
2 Jiří Ševčík 23
3 Aleš Foukal 19
4 Jan Šteigl 17
5 Šimon Michalik 16
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Josef Paulovič 80 50,3% 0
2 Karel Chovánek 59 52,7% 0
3 Radim Mudrik 52 59,8% 0
4 Venca Likeš 23 41,1% 0
5 Jiří Klik 22 50,0% 0
Zobrazit celou tabulku