Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021

Datum kola: 01.11.2020

0
Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

Přinášíme Vám sestavu podzimu! Jelikož už nás v letošním kalendářním roce více zápasů nečeká, můžeme se alespoň vrhnout do výběru toho nejlepšího hráče za celý podzim! Hlasovat můžete každý den až do 16.12.2020 a pro ty nejlepší z celé republiky máme nachystané basy piva od pivovaru Lobkowicz! Tak neváhejte a vyberte si svého vítěze. Nezapomeňte, že registrovaní členové mohou hlasovat každou hodinu, neregistrovaní potom každých 24 hodin! Kromě hráčů v naší fotogalerii naleznete i ty nejlepší fotografie, které se v podzimní části 1.A třídy urodily.

Sestava byla zvolena na základě herních statistik, vytíženosti hráčů a samozřejmě po střízlivé rozvaze členů týmů (trenérů či kapitánů), pod jejichž vlaječkou jednotliví hráči nastupují.

 

BRANKÁŘ:

Volba nejlepšího brankáře nebyla vůbec jednoduchá. Statistiky brankářů uvádějí jiná jména než toho, kterého zvolíme my, a to proto, že brankáři ve statistikách před ním neodehráli všechny zápasy svého týmu, jako právě on.

Zvoleným brankářem podzimu je VÁCLAV RYBA. Václav se ve svých 41 letech hravě vyrovná svým konkurentům, kdy někteří by mu mohli říkat "tati". A se svým průměrem 1,57 gólu na zápas patří k největším oporám svého týmu.

Do sestavy se nevešli: Vojtěch Suchý - SK Petřín Plzeň, Jakub Volák - TJ Sokol Radnice.

 

OBRANA:

Obranná trojice je složena z hráčů týmů, které obdržely méně než 10 branek.

Na pozici levého stopera jsme umístili JANA KLÍRA, kapitána a lodivoda FC Rokycany B. Jeho tým se potácí s gólovou produktivitou, ale v obraně jsou Rokycany velmi dobře organizované, a to i díky Honzovi.

Vedle něj byl na střed obrany dosazen JAN HAVEL, nová posila prvního týmu tabulky, která se zde hodně rychle zabydlela. Futsalová akvizice z Interobalu Plzeň i na fotbalovém hřišti ukazuje svou kvalitu.

Na pravou stranu jsme zvolili neúnavného DOMINIKA VOVESE z SK Petřín Plzeň B, který dokáže podporovat i útočné řady. V sezóně se mu podařilo vsítit jednu branku.

Do sestavy se nevešli: Ondřej Skrbek - TJ Sušice, Pavel Valenta - TJ Sokol Radnice, Jiří Brabec - TJ Svatobor Hrádek.

 

ZÁLOHA:

Záloha je tvořená hráči, kteří svému týmu pomáhají jak směrem dopředu, tak dozadu, dokáží tvořit hru i zaskočit za unaveného spoluhráče a jejich týmy jsou na nich závislí.

Na levou stranu zálohy byl vybrán LUKÁŠ AUBRECHT z Radnic. Byl při všech radnických vítězství, ve kterých zatápěl každé obraně zejména precizními centry a schopností rychlého přechodu do útoku. Vsítil jednu branku, nespočet branek připravil.

Jako defenzivní blok střední zálohy byl zvolen opět hráč z Radnic, a to LUKÁŠ BROŽ. Jeho obrovský fyzický fond, díky kterému by vydržel 3 zápasy v kuse, mu ve hře výrazně pomáhá. A i když ve statistikách není moc vidět, odvádí tu důležitou černou práci, do které se chce málokomu.

Na pozici ofenzivního středního záložníka byl vybrán ONDŘEJ SOUKUP, nastupující za čtvrtý celek tabulky, FK Žákava. Nemalou měrou se právě tento hráč podílí na téměř každé vstřelené brance svého týmu a s dvojicí Nekola - Boukal tvoří jednu z nejnebezpečnějších útočných formací soutěže. Sám se dokázal třikrát prosadit.

Na pravé straně padla volba na ZBYŇKA SMOLÍKA z Mochtína. Jeden z nejaktivnějších štírků celé soutěže se dokázal celkem pětkrát prosadit, připravil několik branek svým spoluhráčům a kaňkou na jeho výkonech není ani vlastní branka, kterou zaznamenal po nešťastném odrazu v utkání se Žichovicemi.

Do sestavy se nevešli: Ion Butnaru - TJ Žichovice, Dominik Frank - TJ Start Bělá nad Radbuzou, Matěj Fikrle - SK Petřín Plzeň B, Jan Smazal - FK Žákava.

 

ÚTOK:

O útočnících v naší sestavě nehovoří pouze statistiky vstřelených branek, ale i asistence, bez kterých se to většinou neobejde.

Na levou stranu útočných řad byl z prvního celku soutěže zvolen JIŘÍ MOTL. Jiří se prosadil sice "pouze" třikrát, ale jeho spoluhráči Krejčí s Butnarem mohou za mnoho brankových příležitostí děkovat právě jemu. 

Na klasického hroťáka jsme postavili JANA VODRÁŽKU, který v probíhající sezóně nasbíral již 9 branek a je druhým nejlepším střelcem soutěže.

A posledním útočníkem v sestavě podzimu nemůže být nikdo jiný než PAVEL JARINA, nastupující za TJ Start Bělá nad Radbuzou. Nejlepší střelec soutěže v sestavě podzimu nesmí chybět.

Do sestavy se nedostali: Karel Krejčí - TJ Žichovice, Tomáš Nekola - FK Žákava, Miroslav Vrhel - TJ Sušice.

 

Znovu připomínáme, že hlasovat můžete až do 16.12.2020. Pokud jste registrovanými členy, hlasovat můžete každou hodinu a pokud ne, hlasovat můžete 1x denně. Také se nezapomeňte podívat do fotogalerie, kde kromě fotek nominovaných hráčů najdete i ty nejlepší záběry ze soutěže za celou podzimní část! 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.