Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021

Datum kola: 01.11.2020

0
Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

Zde přinášíme podzimní sestavu kola! Tudíž hráče, kteří podávali konstantní a kvalitní výkony po celou doposud odehranou podzimní část. Hlasovat můžete od 4.11. do 16.12. a hraje se také o velmi zajímavé ceny v podobě basy piva od pivovaru Lobkowicz! Tak neváhejte a podpořte svého favorita! 

V brance zaujal svými výkony Jiří Střimelský z Vintířova, který z pěti zápasů dokázal dvakrát udržet čisté konto a pouze proti Královskému Poříčí a silnému Nejdku nedokázal odvrátit prohry, přičemž v Nejdku to bylo až po penaltách. 

 

Na pozici beka se nám dostal ostřílený defenzivní hráč Nejdku Zbyněk Draxal, který si vysloužil nominaci spolehlivými a houževnatými výkony. Odehrál několik slušných utkání a v týmu funguje především jako morální podpora a vzor pro mladší hráče.

 

Na pozici stopera se nám dostal Michael Karlík z Nové Role. Tento borec si vysloužil nominaci díky nadstadartním výkonům, které navíc podpořil autoritativním vedením svého mužstva jako kapitán a je to velká osobnost v klubu.

 

Druhým stoperem byl zvolen David Žitný z FC Slavia Karlovy Vary. David se v důležitých momentech svého týmu nebál zodpovědnosti a byl pravidelným exekutorem pokutových kopů. Ve svém týmu je rozhodně jedním z tahounů.

 

Dalším bekem je rodák ze Žlutic Milan Ažaltovič. Díky jeho spolehlivým výkonům dokázaly Žlutice posbírat dosti bodů. Na hřišti jej zdobí zejména pokora a zodpovědnost. Z 8 odehraných duelů pouze jednou chyběl.

 

Do nominace se nám dostal Václav Altman z FC Cheb. Tahoun chebského FC vedl svůj tým s kapitánskou páskou ve všech dosavadních zápasech a dokázal nasázet 6 gólů. Působí sebevědomě a nebojí se brát na sebe odpovědnost.

 

Dalším z ofenzivně laděných hráčů byl vybrán Jiří Rozsíval z Královského Poříčí, kterému se v dosavadních 8 zápasech velmi vydařilo góly střílet i připravovat a pokud by měl někdo kandidovat na vůbec nejlepšího hráče, Jirka by byl žhavým kandidátem. Na podzim dokázal vsítit 9 branek a dělí se tak o 3. místo v tabulce střelců.

 

Dalším do party je kohout z Františkových Lázní Jindřich Eisenreich, který svými výkony táhne svůj celek. Je nejlepším střelcem svého týmu a také nosí kapitánskou pásku. V tomto ročníku zaznamenal 9 branek a řadí se v této statistice mezi nejlepší.

 

Pozici dalšího záložníka obsadil Milan Havel z Vintířova, který dokázal dát 10 branek a dělí se tak o první místo v tabulce střelců. Hráči Vintířova se v koncovce mohou spolehnout na jeho kreativitu a klidnou hlavu.

 

Jedním z útočníků podzimu se stal Ondřej Frána z Chodova. Tento kanonýr si taktéž připsal 10 branek a dělí se tak o pomyslnou korunu střelců. Jeho výkony pak předchází technická zdatnost a hlavně rychlost, která platí na soupeře.

 

Druhou útočnou puškou je Robert Faber z Nového Sedla. Tento borec si dokázal na své konto připsat během jednoho kola hned 4 branky a taktéž docílil hattricku. Střelecký čuch jednoznačně prokazuje a pokud se mu v zápase daří je nezastavitelný.

 

 

Konkurence není nejmenší a vybrat ideální jedenáctku bylo opravdu složité. Ještě vám tedy nabízíme přehled hráčů, kteří se pohybují na hraně ideální jedenáctky podzimní části.

Dále v užší nominaci byli: Roman Riedl, Martin Vachník, Jakub Švandrlík, Tomáš Pilař, Jakub Jílek či Roman Prokop.

 

 

Dále v galerii článku najdete několik povedených fotek z podzimní části, kterými si můžete připomenout některé zápasy. Za pořízené fotky děkujeme všem zúčastněným.

 

 

Dále zde máte odkazy na naše fotoseriály, které stojí za to navštívit:

 život ve skluzu

Nejlepší momentky fotbalového podzimu

Amatérský fotbal v německu

Fotbal někdy bolí




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.