SESTAVA KOLA - 8.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021

Datum kola: 11.10.2020

0

Jak vypadá ideální jedenáctka právě uplynulého kola?

V bráně byla tentokrát tlačenice, ale Petr Cába z Chvalšin si kromě skvělého výkonu v brance urval místo pro sebe proměněnou penaltou, která zařídila tři body.

Jan Krenauer z Dolního Dvořiště předvedl výborný výkon, když zastavil sám nespočet útoků soupeře, i když to na body nestačilo. Body nezískal, ani výrazně oslabený tým Hrdějovic, který zatápěl Frymburku na jeho hřišti pod praporem výborně hrajicího kapitána Přemysla Kukačky. Za rezervu Trhových Svinů musel nastoupit i zkušený trenér Jaromír Vodička a výkon tohoto zkušeného mazáka dovedl rezervu Trhových Svinů k výborným třem bodům na půdě Sedlece.

V záloze získal zaslouženě místo Jan Šebelka, jehož dvě branky dovedly Zlatou Korunu ke třem bodům. Jan Gruber z Boršova znovu dokázal svou důležitost pro tým a v těžkém zápase v Loučovicích zařídil svým barvám vedení. Aleš Prokop z Kamenného Újezda rozjížděl útoky svého týmu. Měl na kopačce i rozhodujicí branku, ale vyloženou šanci neproměnil, přesto místo v nejlepší jedenáctce získal zaslouženě. Matěj Míča z rezervy Malše Roudné dělal co mohl, ale ani jeho výborný výkon nestačil k bodům na hřišti Chvalšin. To Jiří Fic z kádru Chvalšin ze stejného zápasu může být spokojen, jak se svým výkonem, tak s výsledkem zápasu. 

Ofenzivní tahoun Dolního Dvořiště Šimon Štifter dělal co mohl ,aby přestřelka ve Zlaté Koruně dopadla bodově pro jeho tým, ale nakoenc se mu to nepovedlo. Přes to místo v nejlepší jedenáctce kola získal. 

Dominik Fuciman ze Zlaté Koruny spokojen být musí, po jeho dvou brankách se jeho tým raduje ze třech bodů. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2020 14:38 do 14.10.2020 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.