SESTAVA KOLA - 8.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2020-2021

Datum kola: 11.10.2020

0

Tentokrát jsme si pro vás připravili i sestavu kola! Nezapomeňte tak pořádně hlasovat - s vítětem hlasování přineseme rozhovor! Tak do toho...

Brankářů se nabízelo více. Netolický Jakub Varyš dlouho držel naděje svého týmu parádními zákroky, ale prohře o tři góly nakonec nezabránil. To Martin Bartizal udržel čisté konto v dresu Nové Vsi, ale v jeho neprospěch bylo, že správně mě byl za faul už v prvním poločase vyloučen. Tradičně spolehlivý výkon předvedl Vlk z Vimperku. My ukázali na Pavla Váverku. Ten prokázal, že s Komrskou tvoří asi nejlepší gólmanský tandem v I.A, za Vodňany udržel čisté konto proti Sousedovicím, kde rozhodně nebyl bez práce.

 

Malše Roudné předvedla dobrý týmový výkon, Daniel Vogl hrál na levém beku ale skutečně parádně. Petr Boháč velel bezchybné novoveské obraně. Michal Uhlík se veze na vlně, po rozhodnutí v minulém zápase se předvedl v dobrém světle i proti Semicím. 

 

Vít Neumann rozhodl brankou proti Semicím. Karek Kukla jako kapitán dovedl svůj celek za třemi body a hrál výborně. Stejně jako David Brůha ze Svinů. Lukáš Frček byl ústřední postavou Vimperka, kdy dal dva góly. Jiří Carda byl zase nejlepším hráčem Plané proti Netolicím, dostával se do šancí a jednu proměnil.

 

Martin Vlk měl při výhře 2:1 bilanci 1+1, takže ho při tvorbě jedenáctky kola nemůžeme opomenout. Stanislav Šálek byl u všeho důležitého v Olešnici a je tak velešínským zástupcem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2020 00:31 do 14.10.2020 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.